Booking.com
Booking.com

2 Feb 2015

PENYUNTIK SEMANGAT DZ JANUARI 2015

Assalamualaikum dan salam Februari semua... Seperti biasa zumal nak sharekan senarai top komentar di blog zumal nie atau lebih mesra sebagai 'penyuntik semangat' blog dunia zumal. Walaupun zumal kekadang jew bersua di blog nie dan asyik tenggelam timbul dalam arus internet yang sentiasa semput tapi Alhamdulillah mereka semua tetap berkunjung dan jadi antara 10 insan yang komen paling banyak di blog Dunia Zumal ini. Terima kasih tidak terhingga buat mereka semua... Zumal sedar bukan hanya 10 insan setia di blog Dunia Zumal ini tapi ramai lagi... Kunjungan korang juga amat zumal hargai... Taip bagi insan yang tersenarai nie ada sesuatu zumal akan berikan untuk korang. Bagi yang belum beri detail kepada zumal silalah email detail korang ke zumal84@gmail.com yer. Tapi bukan dalam masa terdekat nie tau. Zumal ambil masa sikit dan kumpul dari bulan Disember sama... Zumal akan inform jika zumal dah hantar yer...




Korang yang belum kenali mereka kat atas nie boleh la berkunjung blog mereka mungkin korang juga dapat jadi rakan akrab mereka dalam dunia blog ini. Mungkin mereka akan jadi pengunjung setia blog korang juga. Untuk berkunjung di blog mereka korang boleh terjah di link-link berikut:


Sekali lagi zumal ucapkan jutaan terima kasih buat semua pengomen setia Dunia Zumal ini yang tersenarai dan yang tak tersenarai. Moga perkenalan kita sebagai rakan blogger akan kekal selamanya. Wassalam...

26 comments:

  1. tanpa rakan blogger yang rajin menyinggah ke blog kita.. pastinya hidup dan blog kita sunyi.. apapun tahniah kepada penyuntik semangat dz..

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada yang tersenarai dan moga maju jaya Zumal.

    ReplyDelete
  3. Terima kasih Zumal sebab sudi senaraikan saya. :)

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada yang tersenarai...hihihi

    ReplyDelete
  5. kena kenal ni... tahniah semua.. semoga zumal terus bersemangat dalam dunia blogging ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. rugi tau kalau siapa x nk kenal si Zarul Farhana yang yang peramah ni :-)

      Delete
  6. tahniah semua ! bestnyaaa ada pnyuntik semangat nih :DD

    ReplyDelete
  7. happy sangat dah jumpa byk blog best2 :D

    ReplyDelete
  8. yeay!!...congrates sape2 yg ade dlm list..

    ReplyDelete
  9. akan terjah blog mrk sebentar lagi ...

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah tersenarai juga walaupun terdapat kekangan berblog kebelakangan ini. T kasih DZ dan tahniah juga kpd rakan2 yg lain.. :)

    ReplyDelete
  11. Terima kasih Zumal kerana menghargai kunjungan kami di sini yagn pasti JM x mengharapkan apa2 balasan jika mendapat kunjungan balas itu sudah memadai

    ReplyDelete
  12. wah, saya dulu ada juga kawan bloggers yg setia mengomen. tapi bila dah nak 3 tahun tak aktif, macam2 dah jadi. Nampaknya ramai yg dah tak aktif / deactivate blog diorang. Nasib baik komuniti bloggers ni meluas :P Boleh cari kawan lain

    ReplyDelete
  13. Tahniah buat semua..mereka mmg rajin bw...

    ReplyDelete
  14. jaga2 ZF mai terjah nti hehe

    ReplyDelete
  15. Tahniha semua..tak sangaka tersenarai disini..thank pada DZ jugak ye :)

    ReplyDelete
  16. Tahniah kepada semua yang tersenarai....

    ReplyDelete
  17. saya kenal hampir kesemuanya ^^

    ReplyDelete