3 Feb 2015

OFIS DUNIA ZUMAL

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Best ler ada yang cuti banyak hari kan. Jangan tak tau walaupun Perlis tak cuti Thaipusam tapi zumal cuti sorang-sorang yer. Bukan pergi jalan-jalan atau sambut perayaan tu tapi zumal banyak urusan peribadi hari nie. Kalau boleh besok pun nak cuti. Boleh tak bos? Ala boleh ler bos.

Selepas settle semua urusan tu zumal mengemas sikit meja tulis arwah tok wan pastu teringat nak jadikan meja kerja zumal. Lebih kurang ofis la. Konsep ala SOHO gitu. Tau dak apa SOHO tu? Tanya la pak cik google yer. Camne ofis baru zumal. Bos jangan jeles k. Mampuih kalau bos baca. Hehe. Kat softboard tu zumal letak kad-kad atau apa-apa yang rakan-rakan blogger berikan pada zumal. Softboard tu zumal buat sendiri je tau.

Kepada semua, zumal mohon maaf sebab tak balas kunjungan korang lagi. Besok zumal sambung k. Sekarang ada problem sikit. Ok buat masa ini. Tata korang...


20 comments:

  1. SOHO? apa tu..malas nk google :-)

    ReplyDelete
  2. agak2 ada tak kad dari JM di atas board tu ahaksss

    ReplyDelete
  3. wahwahwah siap ada tagboard haaa

    ReplyDelete
  4. Salam singgah pagi zumal...wahh...hebatnya zumal ada ofis sendiri kat rumah...

    ReplyDelete
  5. Salam singgah pagi zumal...wahh...hebatnya zumal ada ofis sendiri kat rumah...

    ReplyDelete
  6. wah zumal dh ada ofis sendiri ya..

    ReplyDelete
  7. mesti arwah atuk zumal bangga mejanya dah dijadikan soho :)

    ReplyDelete
  8. singgah sini...macam pernah demgar tapi xsure plak apa tu soho..hehe

    ReplyDelete
  9. Wah DZ da ada opis...jeles kita...hehehe..Chaiyok2 ye DZ :)

    ReplyDelete
  10. bestnyer ada ofis sendiri ;)

    P/S : Jom meriahkan Segmen Bloglist Mac-April CN : http://www.cekgunorazimah.com/2015/01/segmen-bloglist-mac-april-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  11. Wahhh,..SOHO gitu. Opis Zumal ada pasang lagu2 tak sebagai background?

    ReplyDelete
  12. Mesti sonok tatap softboard tu kan...tgk yg kwn2 bagi...heheeh

    ReplyDelete
  13. sis pun sedang berfikir nak guna softboard utk letak pemberian blogger...

    ReplyDelete
  14. softboard...tatap hari2 sumber inspirasi... ^-^

    ReplyDelete
  15. mcm kak farrah buat board tu letak kad2.. hehhe.. saya suka smpan..tak suka orang usik.. T__T

    ReplyDelete
  16. Wah....zumal dah ada SOHO sekarang. Saya pun teringin nak buat SOHO tapi barang2 kat rumah tu banyak.sangat. Tak ada tempat nak.letak.

    ReplyDelete
  17. Semoga sentiasa bersemangat bekerja ye.. bari dpt berblogging juga lps bnyk kekangan yg melanda ni.. :D

    ReplyDelete
  18. Apa soho tu? Nina cuti 3 hari. Hehehe. Mmg best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Soho tu singkatan small office home office... Nina cuti ke mana?

      Delete