16 Feb 2015

MINI GA BY NINA + ANIES

KLIK SINI UNTUK JOIN

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Petang nie baru sempat membuka blog kesayangan nie. Zumal ternampak ada Cikna post sesuatu kat cbox zumal. Rupanya Cikna tag zumal kat Mini GA By Nina + Anies. GA nie bermula hari nie sehingga 28 Februari 2015.

Selalu kalau join apa-apa zumal akan blur bila syaratnya kena tag kekawan. Nak tag siapa yer? Jom tengok siapa yang kena ^-^



dan

korang-korang yang tengah baca tuu

^-^

Join jangan tak join pulak yer. All the best semua...




17 comments:

  1. all the best DZ. mudah2an ada rezki utk menang hadiah :)

    ReplyDelete
  2. kena tag la . inshaAllah nnti join sekali . goodluck jugak :)

    ReplyDelete
  3. TERIMA KASIH KERANA SUDI JOIN MINI GA KAMI! ;-)

    ReplyDelete
  4. All the best zumal.. trima kasih sudi join Mini GA kami :)

    ReplyDelete
  5. Salam. Jemput join giveaway ni di blog saya yer http://merlynhasshim.blogspot.com/2015/01/giveaway-ambank-givealittle-membantu.html

    ReplyDelete
  6. Hai, bw dari segmen yg sama :)
    Jemput berkunjung ke blog saya. Tq :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum, good luck! :D
    Btw, jemput join ye ^_^

    http://ihazaliza.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html

    ReplyDelete