Booking.com

2 Feb 2015

HADIAH DARI CIK MIMIE

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Bila masuk jew bulan baru pasti ramai yang menyenaraikan senarai top komentar blog masing-masing. Dunia Zumal pun dah senaraikan top 10 penyuntik semangatnya. Selain tu kita juga pasti gembira kalau tersenarai sebagai top komentar di blog rakan-rakan kita. Kalau kita bernasib baik tuan punya blog sediakan sesuatu buat kita. Sejak aktif dalam blog nie tahun lepas (walaupun start blog sejak 2012 lagi) pelbagai hadiah zumal telah terima. Terbaru zumal terima sijil penghargaan dari Cik Mimie. Kalau tak silap ini first time zumal dapat sijil yang cute camni. Zumal suka sangat-sangat. Teringin gak nak buat sijil camni tapi zumal tak sekreatif Cik Mimie.



Kepada korang yang belum kenal Cik Mimie nie jom la terjah blognya DI SINI. Sebelum terlupa terima kasih buat Cik Mimie atas penganugerahan sijil yang sangat ohsem nie.

27 comments:

  1. wahh siap dapat sijil. comel pulak tu. tahniah!

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..tahniah zumal..kemanisan ukhwah..

    ReplyDelete
  3. tahniah DZ... seorang blogger yang semakin meningkat naik... rajin sungguh dia tinggalkan jejak... dua jempol untuk DZ

    salam singgah

    ReplyDelete
  4. kumpul sijil2 bebanyak ya zumal..heheh
    tahniah..!

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah tahniah DZ... sgt menarik.. :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah Zumal..seronok kan jika kehadiran kita di blig di hargai :-)

    ReplyDelete
  7. tahniah zumal!!!awesomeeee gitew

    ReplyDelete
  8. Tahniah... Best juga dpt e-sijil ni kan..

    ReplyDelete
  9. tahniah zumal , dpt penghargaan ...

    ReplyDelete
  10. cik mimie mmg rajin & kreatif hehe

    ReplyDelete
  11. Thank Dz :) Terima kasih banyak2 sbb sudi singgah2 di blog Cik Mimie ye :)

    ReplyDelete
  12. yeayy tahniah :D

    saya tag awak dekat dalam entri ni yer :) : http://www.rafzantomomi.com/2015/02/giveaway-mudah-amirnawawicom.html

    ReplyDelete
  13. Tahniah zumal. Zumal.memang layak dapat sebab zumal memanh rajin.tinggalkan.komen.

    ReplyDelete
  14. tahniah zumal! nadyya da tak tersenarai top pengomen tegar kat mne2 blog. wuuu sedihnya

    ReplyDelete
  15. wah, tahniah! dulu saya dapat, lepas tu x aktif kejap. terus x dapat. sedih. sobs

    ReplyDelete