Booking.com

11 Feb 2015

CPUV NUFFNANG 55 & 56

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Kalau korang nak tau, hari nie hari pertama zumal masuk ofis dalam minggu nie. Zumal bercuti panjang sejak Jumaat lepas kerana masalah kesihatan yang tidak mengizinkan. Sebab tu juga zumal tak online. Tak puas online guna phone kecik nie. Phone besar zumal tu buat hal lagi. 

Walaupun begitu zumal syukur sangat-sangat kerana walau zumal jarang online tapi Nuffnang tetap bermurah hati memberikan CPUV untuk blog Dunia Zumal nie. Alhamdulillah.


Kali nie zumal terima CPUV Nike Running Tights dan Maggi Kari - Curry Festival. Terima kasih buat Nuffnang kerana sentiasa bermurah hati dan terima kasih jua buat semua ynag sudi terjah blog Dunia Zumal ini... Jangan lupa klik-klik iklan di sini... Tata...

24 comments:

  1. wah bestnya. :D tgh tunggu kalau2 dapat earning nuffnang. tak tau la dpt ke tk :| baru 1 bulan lebih je saya aktif, hehe. dan sebelum ni status nuffnang saya ialah non-glitterati. tengah kerja keras ni untuk dapatkan earning. Hehe, sementara menganggur ni boleh la dpt duit walaupon siput je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zumal sendiri pun agak lama gak aktif baru dapat CPUV nie... Dan masih menanti cek Nuffnang yang pertama ^-^

      Delete
  2. Bestnye dpt cpuv..nk jgk.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teruskan usaha yer, Insha Allah dapat ^-^

      Delete
  3. Alhamdulillah...
    Fuza pun dapat juga

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah ... masuk lagi rezeki .

    ReplyDelete
  5. Salam singgah pagi zumal...Alhamdulillah dan tahniah yer zumal...

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. salam DZ, patutla senyap sikit seminggu ni. alhamdulillah semua dah ok.jom kasik pulun tulis entri, amik peluang CPUV tu :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah tahniah DZ... semoga sentiasa dimurahkan rezeki... aamiin..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah..rezeki rajin update blog

    ReplyDelete