26 Feb 2015

CPUV #58 MI SEDAAP KRISPI DIGITAL

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Apa khabar korang semua? Rasa terseksa hati nurani ini setelah terpaksa menganaktirikan blog kesayangan zumal nie. Sekarang bukan saja blog tapi facebook, instagram, twitter pun zumal tak update. Rindu tau. Tapi apakan daya 'jodoh' tiada. Kikiki. Masalah fon jew sebenarnya. Nak update masa kerja terlalu busy takut tercuri tulang la katakan. Bagi korang yang telah berkunjung ke sini, Insha Allah zumal akan membalas kunjungan anda tapi lambat sikit la yer. Rindu gak nak terjah blog korang hari-hari macam dulu.

Alhamdulillah walaupun zumal kurang mengaktifkan diri dalam dunia blog ini tapi En. Nuffnang masih sudi menghadiahkan CPUV kepada blog zumal. Hari nie zumal check ada CPUV Mi Sedaap Krispi Digital. Mi Sedaap Krispi nie memang betul-betul sedaap tau. Kalau korang nak pelbagaikan resepi dengan Mi Sedaap boleh la korang terjah website mereka DI SINI. Pelbagai resepi dikongsikan untuk korang berasaskan produk Mi Sedaap nie. Selian tu pihak Mi Sedaap ada nak beri hadiah untuk korang. Hadiah ape? Boleh naik Hot Air Balloon di Putrajaya pada 15 Mac 2015 nanti. Banyak lagi hadiah sebenarnya. Korang boleh klik pada iklan Mi Sedaap kat blog zumal yer. 

klik untuk naik balloon
Terima kasih buat En. Nuffnang dan korang semua yer. Jangan lupa sertai contest Mi Sedaap yer, mudah sangat ^-^

24 comments:

  1. TAHNIAH REZEKI CNY ALLAH BERI...CPUV MI SEDAP YG MMG SEDAP....

    ReplyDelete
  2. rajin zumal buat entri CPUV.kna blaja dengan zumal ni :)
    semoga terus murah rezeki..amiin

    ReplyDelete
  3. bestnya kalau dpt naik hot air baloon tu :D

    ReplyDelete
  4. tahniah
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2015/02/rezeki-hari-jumaat.html

    ReplyDelete
  5. la ni ker mi krispi yang anak2 saya duk sibuk nakkan tu..adoi ingatkan apalah asik2 cakap nak makan ayam krispi..

    ReplyDelete
  6. Wah, tahniah..^^. Murah rezeki :)

    ReplyDelete
  7. Salam singgah jumaat zumal....Alhamdulillah dan tahniah zumal...rezeki zumal....

    ReplyDelete
  8. 2 entri berturut2 ni pasal cpuv.. banyak dapat.. tahniah...

    ReplyDelete
  9. dahsyat tu .. pas sikit kat sis please ... heh heh

    ReplyDelete
  10. Hai zumal..
    Sorry dah lama x jenguk sini sebab tak sempat nak BW.
    Saya tengah try lebihkan masa spend dengan anak-anak sekarang ni.

    ReplyDelete
  11. mee sedap feveret org kat rumah ni ...

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah, tahniah yer :)

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah rezeki ber blog..Tahniah Zumal

    ReplyDelete
  14. tahniah.. nina pun dpt juga ! :)

    ReplyDelete
  15. tahniah zumal, rezeki datang lagi

    ReplyDelete