Booking.com

23 Feb 2015

CPUV #57 - SAMSUNG GALAXY A LAUNCH


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Lama juga zumal tak update blog nie. Dah dua smartphone zumal kena demam. Tu sebabnya zumal jarang update. Last update pun hari Jumaat lepas. Hari ni zumal online pakai pc ofis aje. Dalam beronline tu nampak iklan-iklan Nuffnang Samsung Galaxy A dah keluar. Fuh terliur gak tengok iklan tu.

Samsung Galaxy A ada dua jenis iaitu Galaxy A3 dan Galaxy A5. Keistimewaannya ia didatangkan dengan kamera hadapan yang mesra selfie. Kamera hadapan untuk Samsung Galaxy A5 nie ialah 5 MP. Pada penggemar selfie tak perlu gusar dengan kualiti gambarnya. 5 MP dah tentu cantik. Kamera belakang pun 13 MP tau. Sure kualiti gambar sangat mengagumkan.

Selain tu saiz skrinnya 5 inci memang dah jadi kebiasaan sekarang dengan smartphone yang besar. Ianya ditadangkan dengan full metal body sesuai untuk korang yang lasak. Galaxy A keluar dengan 4 warna jadi korang banyak pilihan untuk memilih. Galaxy A ini juga hadir dengan 4G LTE. Jadi data tak la semput macam 3G. Tak gitu? Kalau korang nak tahu lebih lanjut klik aje kat iklan yang berkeliaran kat blog zumal ni yer atau tengok DI SINI.



Terima kasih untuk pihak Nuffnang kerana memberikan CPUV Samsung Galaxy A Launch untuk blog zumal. Tak sangka ada lagi CPUV untuk zumal yang sentiasa tenggelam timbul nie. Syukur sangat-sangat. Lagi satu terima kasih kerana korang selalu terjah blog zumal dan klik-klik iklan kat blog zumal. Jasamu dikenang. Sayang korang...

24 comments:

  1. Cemburu cik akak sebab cik akak tak dapat cpuv nie..,hihi...tahniah zumal

    ReplyDelete
  2. tahniah zumal ^^
    mesti harga samsung ni 'murah' kan? hahaha

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah tahniah Zumal.. semoga sentiasa murah rezeki ye.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  4. Wah, tahniah, dpt cpuv baru lagi :)

    ReplyDelete
  5. dpt cpuv samsung pula ya tahniah murah rezki tu...

    ReplyDelete
  6. interesting phone
    haipp 5mp kamera depan memang lebih bagus frm my current smartphone which only 2mp
    dah plan dah mau tukar
    tapi kena tunggu dulu duit scholarship masuk
    MY-Emily

    ReplyDelete
  7. smartphone zumal tu demam lg ke? jgn lupa bawak ke 'doktor'..susah2, ganti aje yg baru ;)

    ReplyDelete
  8. Tahniah zumal. Akak pun baru check nuffnang tadi. Akak pun dapat jugak.;-)

    ReplyDelete
  9. nuffnang mmg baik hati jika rajin update blog dan rakan reader juga baik hati...tanpa dorang yg memeriahkan suasana di blog..siapalah kita sbg blogger kan

    ReplyDelete
  10. wah2...alhamdulillah...tahniah zumal..

    ReplyDelete
  11. Salam singgah sini dik zumal...wahh...tahniah yer...memang cantik samsung galaxy A ni...

    ReplyDelete
  12. bestnyeee..sy lama dah ak dpt hehe sbb tak berapa nak aktif lately hee

    ReplyDelete
  13. seronoknya dapat lagi... masyukkkkk!!!

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah , masuk lagi tu ...

    ReplyDelete
  15. Siannya zumal sampai both hp pun demam.
    Macam interested dengan samsung galaxy A tu je.

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah ...bila sis nak dapat ...

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah, banyak yang masuk.. tahniah yer .

    ReplyDelete