Booking.com

5 Jan 2015

TUKAR

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Tengok tajuk tukar tu rasanya apa yang korang fikirkan?

Tukar jantina? Oh tidak... Nabi tak ngaku umatnya nanti. Zumal hanya tukar nick name sebagai Dunia Zumal lak. Bukan malu dengan nama sendiri yer. Zumal amat bangga dengan nama nie. Nama yang arwah tok wan berikan. Cuma zumal seragam dengan nama blog zumal jer iaitu Dunia Zumal

Ada lagi zumal nak ubah. Untuk urusan perniagaan zumal selalu guna nama AZM Prima Utara nanti zumal nak daftarkan Dunia Zumal pula. Mudah orang kenal siapa pemilik Dunia Zumal tu kan. Zumal juga ingat nak guna singkatan nama DZ. Ok ke gitu? Itu jew la pembaharuan tahun baru zumal untuk 2015 yang pertama. 

Terima kasih kerana terus menyokong DZ yer. DZ sayang korang...

38 comments:

  1. terbaik..semoga terus berjaya DZ :)

    ReplyDelete
  2. wahhhh. ada jugak pembaharuan dibuat. kita tak tukar apa apa pun. hehhehe :D

    ReplyDelete
  3. Bagus jugak DZ.. apapun semoga berjaya di dalam semua bidang yang DZ ceburi..

    ReplyDelete
  4. Dunia Zumal bunyinya lebih komersial :)

    ReplyDelete
  5. Tukar jangan tak tukar..hihi

    ReplyDelete
  6. Ok jer... Aiman tak kisah. hehe. ;)

    ReplyDelete
  7. Sokong :) Hehehehe...DZ senang ingt jugak :)

    ReplyDelete
  8. semoga terus success dan dibawah lindunganNya=)

    ReplyDelete
  9. huish ingtkn nk tukar ape td hehe

    ReplyDelete
  10. mcm re-branding la ye DZ? hehe

    ReplyDelete
  11. all the best untuk tahun 2015 DZ...saya pon dah tukar jadi MPA...^_^

    ReplyDelete
  12. Terbaiklah DZ.. menarik tu.. :)

    ReplyDelete
  13. All the best untuk tahun 2015 ni ya...kira azam barulah jugakkan???

    ReplyDelete
  14. follow balik http://cikanggur10.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Semoga terus berjaya bro DZ. Doakn papaglamz juga..

    ReplyDelete
  16. Terima kasih atas maklumbalas semua yer... DZ hargai sangat2 ^-^

    ReplyDelete
  17. Assalam zumal,
    good luck yer
    moga sentiasa success

    ReplyDelete
  18. lepas nie panggil DZ, simple. hihu

    ReplyDelete
  19. OKLAH TU..MOGA DZ TERUS SUKSES.

    ReplyDelete
  20. wish u all the best...hidup DZ...hee3...

    ReplyDelete
  21. Wah! Mungkin tahun baru ini akan ke tahap global blog ini! :)

    ReplyDelete
  22. yep tahun baru, nama baru, azam baru... cita2 baru... mudah2an akan lebih maju jaya blog ni

    ReplyDelete
  23. header baru tu.. selamat tahun baru zumal.. semoga sukses selalu..

    ReplyDelete
  24. Tahniah Zumal ... Selamat tahun baru 2015..Lama tak singgah sini ..Hari ni baru dapat singgah

    ReplyDelete
  25. tukar nama pun, penulis blog ttp org yg sama juga kan. hehehe...

    ReplyDelete
  26. Nauzubillah! Mintak dijauhkan.

    ReplyDelete
  27. semoga DZ terus berblogging.. tahniah

    ReplyDelete
  28. saya bantah zumal tukar nama nick name zumal. macam tak biasa je. haha. saya nak panggil zumal juga boleh kan?

    ReplyDelete
  29. DZ, senang jugak nak memanggilnya.
    all the best

    ReplyDelete
  30. Okey je Zumal.
    Ikut keselesaan zumal n mana yang mudah tu kita utamakan.

    ReplyDelete