Booking.com

13 Jan 2015

SEMUA MUDAH




Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Minggu lepas zumal search kat Mudah nak cari barang lain tetiba jumpa iklan Tepung Donat Cucur Abang Jai nie. Zumal suka buat benda simple-simple nie. Jadi zumal pun order la kat Abang Jai tu. Semalam dah sampai tapi masa abam poslaju datang tu zumal tiada kat rumah jadi tengah hari tadi zumal menggagahkan diri pergi poslaju untuk ambil barang nie. Terkejut gak zumal tengok kotak terkopak sana sini. Dorang ingat bukan tepung gamaknya. Maklum la, benda salah pun orang pos pakai poslaju sekarang nie. Takpe la asal barang zumal tak rosak dan hilang.



Dalam iklan Abang Jai, tepung nie mudah jew nak guna. Just gaul, goreng dan hidang. Fuh mudah tu. Bagi nak pastikan mudah ke tidak, hujung minggu nie zumal try sebungkus la. Nanti zumal kongsikan kisahnya kat blog zumal nie. Bagi korang yang order tepung donat nie boleh la WhatsApp ke 0197926193. Lebih mudah dari nak pergi belek setiap rak kat supermarket tu. Kalau takde menyakitkan jiwa jew. 

28 comments:

  1. tak sabar nak tgk hasilnye zumal... nanti jgn lupa share tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insha Allah zumal kongsikan hujung minggu ini ^-^

      Delete
  2. snang je skrg.... ada pelbagai tepung da...tggl bancuh2 jer

    ReplyDelete
  3. nk thu jgk cmne rupa dia..kongsi yerk hehe

    ReplyDelete
  4. tepung donut pon ada jual eh..memang mudah la sekarang ni

    ReplyDelete
  5. sekarang ni semuanya mudah kan DZ..juz malas n rajin je..heheh

    ReplyDelete
  6. post bak sini satu abg zumal..lama sgt ta singgah ke sini :'(

    ReplyDelete
  7. post bak sini satu abg zumal..lama sgt ta singgah ke sini :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aiman ada blog lain dari yang abg tahu ke? Sekarang rasanya blog Aiman sunyi aje

      Delete
  8. ehh macam menarik je ni. beli dekat mana?

    ReplyDelete
  9. MASAK MUDAH2 NI MESTI RAMAI YG SUKA..

    ReplyDelete
  10. try buat dullu..kongsi sekali step beserta gambar senang nk follow nanti :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insha Allah hujung minggu nie zumal kongsikan step by step yer JM

      Delete
  11. dh siap buat mai hnatr kt uum ni

    ReplyDelete
  12. Makan time malam2 mcm ni pun sedap sgt2 ni.. best..

    ReplyDelete
  13. Dah mudah sekarang ni kan.. Banyak yang jenis segera ni

    ReplyDelete
  14. zaman la ni semua pun mudah. antara malas dengan rajin ja nak masuk dapuq. hehe

    ReplyDelete
  15. orang orang Pos laju kadang kadang main campak je. tu yang terkopak tu.

    ReplyDelete
  16. kena kopak? hehe..
    tapi, macamana depa tau ada benda meragukan dalam tu?
    depa scan ke ape?
    macam kat kastam airport pulak.

    ReplyDelete
  17. Nanti Zumal jangan lupa share the results , k.
    Nak tengok..gebu tak donut tu.

    ReplyDelete
  18. dah tgk zumal pos entry hasilnye. buleh tahan senang gak nk buat die ye hehe

    ReplyDelete
  19. Senangkan sekarang ni, pakai order online jer.
    Tunggu kat pintu rumah ja.
    Dah tengok hasilnya, memang menjadi

    ReplyDelete