Booking.com

4 Jan 2015

PENYUNTIK SEMANGAT DISEMBER 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.  Hari nie zumal nak menyatakan jutaan terima kasih buat semua top commentor blog Dunia Zumal untuk bulan Disember 2014 yang lalu. Terima kasih juga kepada yang masih setia mengunjungi Dunia Zumal ini. Walaupun ada nama yang terlekat di sini sebagai top commentor tapi korang tetap menjadi penyuntik semangat zumal untuk berblog. 
Kepada korang yang tersenarai kat atas nie, ada sesuatu untuk korang. Zumal cuma nak korang emailkan detail korang untuk zumal berikan sesuatu tu yer. Bagi yang pernah dapat hadiah tu, alamat korang zumal dah ada tapi kalau ada perubahan sila email zumal yer. Korang boleh email zumal bila-bila masa di zumal84@gmail.com.

Setakat ini dulu zumal ke udara yer. Esok zumal try ke udara lagi dan balas kunjungan korang yang masih zumal terhutang tu. Maaf tau... Salam sayang semua...

26 comments:

  1. merek memang peamah giler ...

    ReplyDelete
  2. ni memang kaki komen semuaaa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. nani pon salah sorang kaki komen kat blog ana hehe =D

      Delete
    2. Setuju dengan Inani..terutama si Ana ni heee

      Delete
  3. ehh ada nama ana lah! skrg jugak ana email heehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. semangatnya ana..hehehh caiyok caiyok...

      Delete
  4. Alhamdulillah tersenarai juga.. T kasih Zumal & tahniah juga buat rakan2 yg lain.. Salam ceria 2015 Zumal.. :)

    ReplyDelete
  5. terima kasih zumal.... zumal pon rajin mngomen jgk...
    xpa zumal..lepas ni lagi semangat berblog ya...

    ReplyDelete
  6. tahniah kpd yg tersenarai ya...tq zumal.

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada yang tersenarai..alhamdulillah rezeki tu..

    ReplyDelete
  8. Ish x termasuk ke? Ni kena selalu jenguk2 zumal lai ni tiap2 hari.. hahaha

    ReplyDelete
  9. semoga lebih bersemangat dan bermotivasi utk berblog yaa zumal...

    ReplyDelete
  10. Tahniah kpd pengomen2 tegar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear Farrah...sorry tau lama x ke sana..nanti tunggu kedatangan dari sis JM yek

      Delete
  11. Mereka memang rajin memberi komen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Begitu juga blog CM..alahai..rupanya byk lagi hutang sis perlu byr nih :-)

      Delete
  12. Ya Allah...lama betul tak singgah blog zumal. Tak sedar pun saya turut tersenarai.

    ReplyDelete
  13. Terima kasih Zumal...sis JM ni kalau ada masa boleh lah singgah sini kalau x sunyi je..itu sbb akan komen pukal

    psst : alamat sis JM masih ada kan..so x perlu nk email lagi lah ye :-)

    ReplyDelete
  14. Betul tu JM alamat JM ada dalam simpanan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha....simpan baik2 tau jgn hilangkan..manalah tahu nanti DZ nk hantar kad kahwin ke sis JM ke hehehe

      Delete
  15. tahniah kepada semua
    memang takdan nak ligan depa semua ni

    ReplyDelete
  16. nanti ada masa nk terjah yang lain jugak la...

    ReplyDelete