Booking.com
Booking.com

20 Jan 2015

PAROI NIGHTLIFE CITY

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Pengumuman untuk rakan-rakan yang berada di Negeri Sembilan dan persekitarannya atau kepada sesiapa yang berminat. Zumal rasa ramai yang berminat yer. Kini ramai antara kita berniaga sama ada secara online ataupun secara offline. Teruja tak nak tau apakah yang zumal maksudkan? Kini ada peluang untuk korang melebarkan sayap di Paroi Nightlife City.



PAROI NIGHTLIFE CITY

Mesti korang tertanya-tanya apakah Paroi Nightlife City tu kan? Untuk pengetahuan korang Paroi Nightlife City ini adalah uptown kat Paroi. Uptown Paroi ini dilengkapi tapak niaga barangan kering dan makanan bermasak serta tempat permainan kanak-kanak. Fasa 1 Uptown Paroi ini telah hampir penuh. Bagi yang berminat korang boleh tempah lot perniagaan dengan harga 'early bird'. Sementara stok masih ada. Lokasi Uptown Paroi adalah di bekas tapak Kem Paroi. Orang Negeri Sembilan pasti familiar dengan lokasi nie kan? Ia terletak di Jalan Seremban - Kuala Pilah. Waktu pendaftaran bermula 11.00 pagi hingga 11.00 malam di tapak uptown. Untuk sebarang info sila hubungi 0192635056 (Zam) atau 0133616716 (Shah). Jangan lupa kunjungi laman facebook rasmi Paroi Nightlife City DI SINI

Saiz tapak
- 10 x 10 (barangan kering) 
- 20 x 10 (makanan bermasak)

Harga tapak 
- RM500 + deposit 1 bulan = RM1000 (barangan kering)
- RM650 + deposit 1 bulan = RM1300 (makanan bermasak)





18 comments:

  1. untuk yang mencari rezeki dengan meniaga boleh lah ni

    ReplyDelete
  2. Menarik juga lokasi dia.. memang ada rancangan nak cari tapak utk 'fundraising' projek amal nanti.. Thanks sharing DZ.. :)

    ReplyDelete
  3. wah boleh g jenjalan nanti nie..

    ReplyDelete
  4. wahhh best kalau dapat berniaga gerai ni kan

    ReplyDelete
  5. mesti meriah n bnyk pilihn belian..

    ReplyDelete
  6. bagus info nie bagi mereka yg mencari2 tapak untuk berniaga..

    ReplyDelete
  7. aha...good info kpd mereka yg berminat

    ReplyDelete
  8. Kek, kg den ni...hihihi....Bagus info ni. Nak2 pada yg minat utk berniaga

    ReplyDelete
  9. Boleh melebarkan lagi sayap perniagaan :)

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. peluang untuk yg minat berniaga ni...insyaAllah ada rezeki menunggu :)

    ReplyDelete
  12. Owhh..tau sangat lokasi tu.
    Cuma pasal Nightlife tu xtau.
    Lokasi tu memang digunakan untuk bermacam2 karnival.
    Terletak opposite Tepian Gelanggang Paroi.

    ReplyDelete
  13. meniaga mmg menguntungkan. tp utk sesapa yg berani amek risiko la hehe

    ReplyDelete
  14. Time saya duk seremban dulu, takdak lagi benda alah ni.
    Dah semakin maju nooo

    ReplyDelete
  15. sesiapa yang suka berniaga tu boleh la berniaga kat situ.

    ReplyDelete