24 Jan 2015

DINNER PART 4 & SJ4000 REVIEW

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Sebentar tadi pada 8.15 malam 23 Januari 2015 telah pun berlangsung dinner ofis di Hotel Putra Palace Kangar.

Seperti yang korang tahu zumal ditugaskan sebagai jurugambar majlis bersama seorang rakan setugas tapi dia tak hadir maka zumal la sorang ambil gambar masa majlis tu. Dengan HP, SJCAM dan DSLR digunakan bersama. Fuh letih mengusung semua tu semasa majlis berlangsung. Nasib la ada 2 orang pegawai yang kesian kat zumal nie tolong gantikan ambil gambar time zumal nak makan. Thanks yer...

Majlis nie bertemakan Arabic, maka ramai la tok arab celup menampilkan penampilan memasing. Yang betul-betul jadi Arab tu sampai zumal pun tak kenal. Tambah lagi perempuan sebab nampak mata jew.

Majlis nie meraikan para kakitangan ofis kami dan majlis khas untuk kakitangan yang bertukar dan bersara. Selain tu ada penyampaian hadiah untuk acara bowling yang dilangsungkan petangnya. Nanti zumal cerita. Selain tu ada cabutan bertuah. Zumal pun dapat hamper gak. Hehe.

Dalam entri nie zumal share gambar yang diambil dengan SJCAM jew sebab nak upload gambar dari DSLR zumal tak ada pc kat rumah. Meh layan gambar SJCAM baru zumal yer...

Inilah zumal









15 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam singgah sini zu mal...maaf lama baru dapat singgah sini yer zu mal...cantik gambar2 tu.....

    ReplyDelete
  2. hahaha..yg perempuan nampak mata ja..okay la tu.. dapat jaga mata zumal..hehehe..
    busynya sampai 3 sekali harung tangkap gambar ea...
    guna kamera sjcam tu cantik jga gambarnya.. ! kagum rasanya dgn budak 'kecik' itu

    ReplyDelete
  3. Ya habibi ya maulana...ya sheikh eheheh...arabic habislah ni eh...meriah betul..berapa orang staf..mcm x ramai je

    ReplyDelete
  4. Wah, pak arab dah siap sedia dengan cameranya..hehe..seronoknya ada event mcm ni :)

    ReplyDelete
  5. wahh. dah macam arabian night. heheh :D

    ReplyDelete
  6. WAH MERIAH MAJLISNYA PIC SJCAM CANTIK...

    ReplyDelete
  7. zumal pon dah macam pak arab...ya habibi....^_^

    ReplyDelete
  8. Hampir tak kenal..
    Hehe..ayat iklan..
    Zumal dah macam tok sheikg.
    Yang perempuannya dah mengalahkan orang Arab..

    ReplyDelete
  9. SJ cam tu cam ape zumal?
    Kalau DSLR tu taulah.

    ReplyDelete
  10. owhh tema arabic. sempoi gak. semua segak hehe

    ReplyDelete
  11. eh haah la SJ cam tu cmne tu zumal? hehe

    ReplyDelete
  12. Boleh cadang kat boss ni, tahun ni majlis buat tema arabian.

    ReplyDelete
  13. meriah masing2 dgn gaya arab tu ...

    ReplyDelete
  14. best ye zumal join majlis macam ni.

    ReplyDelete