17 Jan 2015

DINNER PART 2

Assalamualaikum dan salam hujung minggu semua. Bahang majlis nie dah mula zumal rasakan. Haha... Macam la event gempak sangat ye dak. Zumal tak sabar nak pergi sebab zumal suka ambil gambar. Walaupun takde dslr tapi zumal guna kamera phone ja. Tapi untuk majlis minggu depan nie ada gadget baru yang zumal beli. Tak sabar tunggu barang tu sampai. Nak tengok tunggu selasa atau rabu nie zumal share. Gila excited nak ambil gambar. Boleh buat modal untuk blog kan...

Hari tu ada zumal kongsikan gambar kurta kan. Zumal dah beli kurtanya tapi zumal beli jubah sama. Tauke kedai tu promote macam-macam kat zumal sampai rambang mata. Selain jubah dan kurta tu zumal beli kain serban dan gelangnya macam orang kat Arab Saudi pakai tu. Kekonon nak jadi pak arab pada majlis tu. Puas zumal selfie la malam tu gayanya. Nampak gaya zumal pakai jubah la kurta tu simpan pakai pergi masjid jew. Raya nanti pun pakai yang tu jew. Jimat.

Nantikan review dinner yang bakal berlangsung Jumaat depan. Review tu hari Sabtu akan disiarkan. Nantikan juga kemunculan Arab celup yew. Terima kasih kepada semua yang sudi terjah blog zumal nie. Zumal akan balas kunjungan korang Isnin yer sebab keadaan gadget dan internet di rumah tidak mengizinkan. Selamat berhujung minggu semua. Salam sayang dari Dunia Zumal ^-^

14 comments:

  1. amboii excited betul ni nak pergi event. hahaha. bawak bersabar banyak banyak :D

    ReplyDelete
  2. wah....sgt excited ya... siap berselfie dulu..hehehhe
    pak arab celup pon ok lah..jnji vote hihi

    ReplyDelete
  3. sis JM dah boleh guess warna kurta yg menjadi pilihan tu....pak arab celup pun celup lah nanti jgn lupa tayang kat kami tau

    ReplyDelete
  4. MESTI HEBAT GAYA ZUMAL BERJUBAH, BERSERBAN KURTA...

    ReplyDelete
  5. salam... tak sabar nak tengok pak arab baru tu

    ReplyDelete
  6. tak sabar nak tengok arab celup tu. hahaha :p

    ReplyDelete
  7. Wah, ikut excited jugak ni..tak sabar nbk tengok DZ jd pak arab...hehe

    ReplyDelete
  8. jangan lupa tau letak gambar zumal pakai jubah dalam blog ni ye. hihi

    ReplyDelete
  9. Bestnyer.. Boleh la catwalk kt mjlis tu nnt. Kekekek.. DZ
    Jom la join GA Papaglamz..
    RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

    ReplyDelete
  10. pak arab celup sempoi jd fotografer hehe

    ReplyDelete