14 Jan 2015

DINNER PART 1

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Hari nie zumal terima satu tugas untuk majlis jabatan untuk hari Jumaat minggu depan. Nak tau majlis apa? Majlis makan malam ofis zumal. Zumal ditugaskan untuk mengambil gambar. Best. Zumal memang suka ambil gambar. Boleh la menyelam sambil minum air yer. Boleh sedekah kat blog zumal nie.

Tugas tu takpe la kan. Sebab zumal sendiri pun suka tapi tema pakaian pada majlis tu. Temanya Arabic tau. Zumal nie jubah pun tak ada. Baju Melayu tu ada la. dinner nie bakal berlangsung 23 Januari 2015, sempat ke tidak nak order jubah tu yer. Atau nak pakai kurta? Hehe...

Nantikan la perkongsian zumal pasal dinner yang zumal nak pergi minggu depan yer...

Ok tak kurta ni ek?

Atau yang nie?

20 comments:

  1. cantik warna yang first tu. hehe. ehh saya dah pos hadiah :D

    ReplyDelete
  2. heh..heh..kak suka yg ungu...warna diraja inggeris tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zumal suka gak ungu nie... Tengok2 beli yang lain ye dak...

      Delete
  3. Cantik sangat ! ehhh kotak komen baru... suka ! suka !

    ReplyDelete
  4. Dua2 menarik.. wahh jadi pak arab lah DZ hehee.. :)

    ReplyDelete
  5. Assalam zumal,
    vote for hijau kebiruan a.k.a turquoise :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam... thanks for vote. Hehe ^-^

      Delete
  6. dua2 pun cantik. pakai dua2 ja la. haha

    ReplyDelete
  7. beli la yg dah siap punya jubah..hoho..kurta pun boleh la.. penyelamat..hehe

    ReplyDelete
  8. sis JM suka kalau Zumal beli yg ungu tu nampak lebih menyerlah compare yg hijau..sesuai dgn warna kulit Zumal tu hehehe

    ReplyDelete
  9. Diving & drinking..
    Saya pun suka ambik gambar for same reason.

    ReplyDelete
  10. hehe last2 beli dak zumal? hehe

    ReplyDelete