Booking.com
Booking.com

24 Jan 2015

KALI PERTAMA MAIN

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Petang semalam dalam pukul 3.00 petang. Ofis zumal anjurkan pertandingan bowling kat Kompleks Kayangan Square, Kangar. Kali pertama zumal masuk kat pusat bowling di Kangar nie. Kat Selangor pernah gak ikut kawan pergi tapi sekali pun tak pernah main. Hehe. Kuno la zumal nie kan.

Semalam nie kira zumal terpaksa la main. Sebab pegawai suruh meramaikan majlis. Untuk tiga kali balingan pertama tu satu pun tak kena. Zumal nie malu gila dengan rakan-rakan yang setiap kali baling duk strike jew. Ada yang dapat mata 900 lebih. Zumal hanya 146 mata jew. Malu siot. Tapi dapat gak la buat tiga kali strike. Hehe...

Dalam pukul 5.30 habis la game bowling anjuran ofis zumal. Balik tu kena bersiap sedia untuk majlis dinner pula seperti yang zumal kongsikan sebelum nie.





22 comments:

  1. Lain benor bunyi tajuknye,Zumal.
    Hahaha. Jangan marah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tajuk saja bikin panas jew Doc ^-^

      Delete
    2. Hehe..takpe2. Tu strategy namenye..
      Kalau bowling saya pun kuno.
      Dulu selalu gak main masa study.
      Dah kerja sampai ada anak2 ni dah xmain lgsg.
      Pernah try sekali dua pastu masuk longkang. Huhu..

      Delete
  2. bowling...lamanya xmain....boleh lepaskn stress kalau main...

    ReplyDelete
  3. MAIN GAME BOWLING DGN PC JER ZUMAL...HEH..HEH..

    ReplyDelete
  4. PC pun tak pernah main bowling la..hehe..

    ReplyDelete
  5. sis pun x pernah main . rasanya klu sis baling bola tu , dgn is sekali melayang kot ... heee

    ReplyDelete
  6. pertama kali main bowling dapat 3 kali strike kira pandai main lah tu...kalau selalu pegi main bowling tu bloeh jadi pro tau

    ReplyDelete
  7. kalau saya main bowling memang sah juara longkang. hahaha

    ReplyDelete
  8. CN dah lama tak singgah blog zumal ni. huhu.. zumal sihat tak? takpa zumal, practice make perfect. hehe...

    ReplyDelete
  9. suka main bowling tpi selalu masuk longkang. hahaha

    ReplyDelete
  10. Tajuk yang sangat hebat menarik pegunjung :)

    ReplyDelete
  11. betullah... tajuk macam sexual jer... rupa2nya main boling... lain kali boleh lah praktis dulu ngan sesiapa yg handal kalau tau nak masuk tournament tu...

    ReplyDelete
  12. wah..dh lama tak main bowling sejak kwen ade ank ida..takut kang mummy die tak smpat main bowling..ank dh lari dulu masuk lubang..hehhehe

    ReplyDelete
  13. ana ni pon pernah main bowling sekali dua je. kuno jugakla ana nih. kwn2 pakat bantai strike je selalu bila baling hehe

    ReplyDelete
  14. Dah lama tak main boling..rasanya skill pun dah takde..hehe..okla tu DZ ada jugak mata :)

    ReplyDelete
  15. hahaha.. saya pernah cuba..tp selalu masuk longkang..! tak berbaloi sya labur duit main bowling tp hampeh..huhu..

    ReplyDelete
  16. Kat kangaq dah ada pusat bowling dah.
    Dulu nak main bowling, kena pi main kat aloq setaq.

    ReplyDelete
  17. Huhu aritu naik kat bloglist ..tgk tajuk tp tak sempat nk terjah ..arini br terjah huhu tajuk zumal bikin panazzz btooolll laaa ..

    ReplyDelete
  18. saya pun tak pandai main boling sangat. saya kalau main boling boleh pecah lantai boling tu sebab saya buka seret bola tu tapi baling je. untungnya pernah la strike sekali dua. kahkahkah.

    ReplyDelete