Booking.com
Booking.com

30 Jan 2015

HADIAH DARI JM

Assalamualaikum dan Salam Jumaat semua. Tengah hari tadi zumal pulang ke rumah ternampak sesuatu kat dalam postbox zumal. Rupanya ada sesuatu untuk zumal. Rasanya zumal tak ade order apa-apa secara online. Dengan keterujaan tu zumal buka sampul yang cute tu... Rupa-rupanya JM kirimkan sesuatu untuk zumal. Ini kali ketiga dapat hadiah dari JM tau. Boleh klik link Utusan Pertama dan Utusan Kedua untuk tahu tentang kiriman JM sebelum nie yang zumal pernah terima. Kali nie JM berikan zumal Minyak Gamat Plus. JM macam tau aje zumal selalu guna minyak gamat nie.Terima kasih JM, JM memang baik hati, pemurah dan peramah gitu. Hehe...






Inilah berkat berkawan dalam dunia blog yer. Kepada korang belum kenal pemilik nama pena Jari Manis atau lebih mesra dengan panggilan JM, korang boleh la terjah SINI. JM nie suka travel kiranya seantero dunia JM dah jejak kaki. Jadi segala kisah perjalanan dan percutian beliau dikongsikan dalam blog. Kalau korang baca blog JM pasti korang dapat rasai macam ada kat tempat tu. Lagi satu JM selalu cerita secara detail tentang lokasi percutiannya, korang boleh buat panduan jika nak mengembara ke lokasi tu. Sure korang tak sesat jika korang berpandukan guide JM kat blog tu. Apa pun, terima kasih sekali lagi yer JM...

50 comments:

  1. ye...JM mmg supportive & baik... ;-D best lah dpt mnyk gamat...byk kegunaan

    ReplyDelete
  2. Zumal...dah terima ye..alhamdulillah selamat sampai...kali ni JM beri kelainan sikit sbb biasa JM pos FM kan...2-3 bulan ni tak de trip so kepada yg rajin tinggalkan komen di blog tu maybe x de small gfit FM :-)

    Terima kasih Zumal kerana sentiasa support blog JM, pemberian tu bukan 'rasuah' tetapi sbg tanda penghargaan. Hamooi..promote blog JM nampak..maluuuu....eden tau heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zumal jew masih terhutang hadiah untuk semua top komentar blog nie... Insha Allah bulan depan zumal pos. Hehe ^-^

      Delete
    2. Terima kasih Zumal...tapi bukan itu yg JM harapkan dalam dunia blogging ni..tapi kalau nk beri JM terima dengan hati terbuka eheheh

      Delete
  3. salams zumal
    best lain dr yg lain...sangat berguna minyak gamat tu:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak Amiiza!!!! ehhh..akak ke adik eheehhe

      Delete
  4. Iyalah JM sangat pandai menghargai readers. Mrs.A pun baru jer baca blog JM ni. In Sha Allah lepas ni nak selalu terjah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Mr A..terima kasih...terharu i tau :-)

      Delete
  5. tulah kan, seronok kawan dgn blogger ni. slalu dpt hadiah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam Mazni : tak lah selalu jika ada rezeki lebih je :-)

      Delete
  6. pengikat hati sebagai tanda penghargaan :D i learnt this :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asslama Hanis, Hanis punya sis pos ke alamat msia ye :-) Poskad ye akan di pos ke alamat obersea :-)

      Delete
  7. Tahniah Zumal dapat hadiah dari JM. :)

    ReplyDelete
  8. nnt ada luka ka boleh letak minyak gamat tu..cepat lega.. tapi luka di hati ja xleh letak minyak gamat hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ZF : hati ada terluka ke? hurmm..jika akak yg lukakan hati ZF..mohon maaf lah ye harap2 x ada lah kerana tanpa ZF siapalah sis JM yg kerdil nih :-) sis sayang sama kamu

      Delete
    2. ishhh sis JM ni xda lah.. sis lah penghibur saya taw...
      i luv u so much taw...

      Delete
    3. semestinya ada zumal..hihi... luka lama...

      Delete
  9. Beruntungnya jadi rakan JM ya :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunny tak nk jadi rakan JM ke hihhihi

      Delete
    2. pakatt² p jd kawan sis JM cepat.... rugi xkawan

      Delete
  10. JM NI LOGGER PERAMAH N BAIK HATI...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke kak Paridah...malu i tau heee

      Delete
    2. jaga² nnt kembang le tu hihi

      Delete
  11. Tahniha Bro Zumal :) Sis JM memang pemurah...hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai CM!..ye ke heee..x lah biasa je

      Delete
    2. JM memang pemurah... baik orang nya...ilmu pun tak kedekut... baru seminit tanya dah jawab... senang hati berkawan ngan dia... (bukan bodek yer... blogger tegar tu...)

      Delete
  12. seronoknyaaa dpt hadiah dr Jari Manis.. saya pun dh follow blog dia =)

    ReplyDelete
  13. tahniah zumal ... JM mmg peramah n baik hati...

    ReplyDelete
  14. tahniah..JM memang pramah n pemurah..^^

    ReplyDelete
  15. syukran dapat hadia amat berharga ni..luka dan gigitan serangga akan sembuh. Baik hati tul JM ni ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Cikgu Etuza, JM sangat baik hati ^-^

      Delete
  16. terbaik JM..moga JM murah rezeki..

    ReplyDelete
  17. minyak gamat i pernah nampak orang jual
    tapi i tak beli sebab tak pernah pakai
    tak tau kegunaannya
    MY-Emily

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minyak gamat nie pelbagai guna paling bagus untuk merawat luka, gigitan serangga, kegatalan, melecur dan macam-macam lagi.... Kalau Air Gamat boleh minum untuk luka dalaman...

      Delete
  18. Wah nice ^^ Saya pon dapat banyak barang, but just surat dari universiti untuk open day. kekeke. Tengah tunggu result spm

    ReplyDelete
  19. Wahh seronok... tahniah DZ.. :)

    ReplyDelete
  20. Dah kali ke3?
    Memang mavles lah Zumal.
    Tahniah..

    ReplyDelete
  21. waa...bestnye dapat hadiah dari JM kan...hihihih

    ReplyDelete
  22. lama tak pakai minyak gamat ni . bau die best

    ReplyDelete