16 Jan 2015

First and Simple Giveaway oleh Cik Iman

Jom Join


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Hari tertengok blog awal pagi dan terjumpa jejak Cik Iman kat cbox zumal nie. Rupanya Cik Iman buat giveaway. Untuk tidak menghampakan Cik Iman kita nie zumal turut sama support GA nie. Hadiah top up tau... Kalau dapat top up free kan best. Kalau korang nak top up free jemput la join. Syarat amat mudah yer. Nak join klik jew kat gambo meow yang garang tu ^-^



Sebagai melengkapkan syarat penyertaan zumal telah memilih mereka kat bawah nie untuk turut serta bersama. Jom tengok siapa yang kena...






Yang kena tag kena join yer. Bagi yang duk baca tu secara automatik korang juga tertag yer... Join jangan tak join... Salam Jumaat...

16 comments:

  1. gud luck :)

    psst : jom join segmen anis.. :)
    http://adnan-daughter.blogspot.com/2015/01/segmen-bloglist-sakura-blog-qaseh-ku.html

    ReplyDelete
  2. salam jumaat...gdluck zumal.

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sebab join giveaway Cik Iman :D

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya buat zumal dan yang kena tag itu. hihi

    ReplyDelete
  5. Good Luck:
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2015/01/first-and-simple-giveaway-oleh-cik-iman.html

    ReplyDelete
  6. singgah dr segmen same..

    http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2015/01/first-and-simple-giveaway-oleh-cik-iman.html

    ReplyDelete
  7. bes ni kalo menang dpt topup hehe.gud luck zumal :)

    ReplyDelete