29 Jan 2015

CPUV NUFFNANG #54 LACTACYD 150ML PROMO

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Apa khabar semua? Hari nie zumal sedikit busy. Sedikit jew la sebab tu sempat gak menyelit entri nie. Hari nie CPUV baru kembali menjelma di blog zumal. Kali nie CPUV masih seperti yang sebelum nie iaitu Lactacyd 150ml Promo




Zumal pun nak tahu gak apa yang dipromo oleh Lactacyd nie jadi zumal terjah website dorang kat SINI. Apa terpapar, bila korang beli Lactacyd 150ml nie korang akan dapat hadiah percuma. Berbaloi tu. Jangan lupa pergi shopping kat mana-mana Watsons untuk dapatkan promo nie. Lactacyd nie No.1 Femenine Hygiene Wash & Wipes di Malaysia tau. Oleh itu sempurnakan kewanitaanmu dengan Lactacyd hari ini... Untuk info lebih jelas sila terjah iklan yang dipaparkan yer...


Terima kasih buat Nuffnang yang baik hati berikan zumal CPUV nie yer. Terima kasih juga untuk untuk korang yang selalu terjah blog zumal dan iklan-iklan dipaparkan di sini...

24 comments:

  1. Salam singgah sini zu mal...tahniah yer...

    ReplyDelete
  2. untungla...sejak ni tak pernah pun dapat BE...

    ReplyDelete
  3. Tahniah DZ :) semoga makin bertambah rezekinya :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah Zumal :-)

    Tapi, produk Lactacyd tu surely bukan untuk kegunaan saya. Heheh

    ReplyDelete
  5. hmmm makin meriah dengan rezeki blog nih... alhamdullilahhhh....

    ReplyDelete
  6. bestnya cpuv masuk lg..tahniah...

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah , rezeki masuk lagi ...

    ReplyDelete
  8. Tahniah Zumal...murah rezeki zumal :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah DZ... semoga terus sukses ye.. :)

    ReplyDelete
  10. alhamdulllah...bertambah rezeki zumal...hihihii

    ReplyDelete
  11. masyukk , hehee . tahniah zumal :)

    ReplyDelete
  12. assalam zumal :) PG pun dapat juga. tapi baru nak update. hehe. nampak sangat lama tak dapat pasal CPUV :D

    ReplyDelete