Booking.com

21 Jan 2015

CPUV NUFFNANG #53 LACTACYD




Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Minggu nie zumal terlewat buka akaun Nuffnang. Selalu setiap Isnin zumal dah tengok tapi minggu nie zumal tak ada kesempatan. Al maklum la sedikit sibuk dengan urusan kerja. Ini pun zumal curi-curi masa untuk update. Biasalah nak guna phone ada masalah jadi terpaksa guna pc ofis. Bila guna pc ofis bermakna masa time ofis la jadi kalau sibuk terpaksa lupakan dulu.


Kesempatan pada hari nie zumal tengok ada lagi CPUV yang menjelma kat blog zumal nie. Alhamdulillah sesangat. Sayang gak Nuffnang kat Dunia Zumal nie yer. Zumal pun sayang sangat kat Nuffnang nie tau. Kali nie CPUV Lactacyd - Malay Millennium menjelmakan diri sejak semalam. Terima kasih buat Nuffnang.


Walaupun zumal tenggelam timbul dalam arus blog nie, masih ramai yang setia berkunjung. Terima kasih kepada semua rakan-rakan yang sudi berkunjung. Sayang korang semua... Nampak iklan tu klik la lagi yer. Hehe ^-^

13 comments:

  1. alhamdulillah....bertambah rezeki zumal :)

    ReplyDelete
  2. banyak zumal dapat cpuv :( ni cik belbel jelesss niii

    ReplyDelete
  3. syukur alhamdulillah....syg zumal jugak oppssssssssss

    ReplyDelete
  4. Zumal seorang yang peramah.
    Tentulah ramai rajin singgah sini.

    ReplyDelete
  5. zumal selalu sggah blog kwn2 mestila kwn2 sudi jenguk blog zumal jugak hehe

    ReplyDelete
  6. Tahniah DZ.
    Tuan empunya blog peramah, cerita menarik..tentulah ramai yang singgah.

    ReplyDelete
  7. tahniah zumal. lepas la nak bayar pape kan guna income dari Nuffnang ni. Banyak betul rezeki zumal.

    ReplyDelete