Booking.com

14 Jan 2015

CPUV NUFFNANG #52 DIGI YEAR END SALE



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Hari nie zumal terbelek akaun Nuffnang lagi. Nampaknya ada lagi CPUV terbaru yang timbul. Tapi, zumal agak konfius gak sebab CPUV tu Digi Year End Sale. Maklum la sekarang dah masuk 2015 kot tersilap la. Jadi zumal google tengok, rupanya Cik Belbel pun dapat CPUV camni. Jadi kira tak silap la yer...


Alhamdulillah 2015 nie dah terima beberapa CPUV dan masih banyak yang still On Going. Terima kasih untuk pihak Nuffnang yang amat pemurah nie serta yakin pada blog Dunia Zumal yang tak seberapa nie. Kita sayang Nuffnang. Insha Allah I always with you... 


Untuk semua pengunjung setia blog ini, jutaan terima kasih zumal ucapkan. Zumal akan terus membalas kunjungan korang dari semasa ke semasa yer. Jangan risau. Walau lambat, akan tetap ku jejaki jua tau... 

18 comments:

  1. wahhh. banyak rezeki dapat ^_^

    ReplyDelete
  2. wow..kami takder lagi tahun ni

    ReplyDelete
  3. kita pun dapat.. tp tak sempat nak update la.. bnyak kerja kat opis ni.. macam dah malas nak update jer pasal nuff.. :(

    ReplyDelete
  4. Tahniah DZ :) Cik Mimie pun dapat jugak :)

    ReplyDelete
  5. FUIYOOOOOOOOOOOOO......nuffnang ke52 tuh.....nnt bole lah belanja kita...hahahaha...klik klik nuff dia...

    ReplyDelete
  6. lagi? kenapalah sis JM punya tak gerak...stil 24 Dis huhuh..boleh bagi tips tak

    ReplyDelete
  7. Tahniah Zumal.
    Zumal still belum bagi address kat saya tau.
    Kalau dah bagi, inform ea.

    ReplyDelete
  8. tahniah zumal. byknye iklan melekat kt blog zumal :)

    ReplyDelete
  9. Saya pun dapat ni. Pembuka rezeki di tahun 2015

    ReplyDelete