Booking.com

12 Jan 2015

CPUV NUFFNANG 50 & 51

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Sedar atau tidak hari nie dah kembali Isnin. Perkara wajib yang zumal (malas nak letak DZ) lakukan ialah check akaun Nuffnang. Alhamdulillah ada dua CPUV baru melekat kat blog zumal. CPUV kali nie ialah Hotlink OhhSome Fest dan Nestle Kitkat Launch

Zumal belum jumpa iklan-iklan CPUV nie masa online. Mungkin bukan masanya yang zumal online nie kan. Tapi untuk iklan Kitkat tu zumal ada terserempak kat blog rakan-rakan. Iklan yang ada akak Red Mummy kita tu. Kalau terserempak tu sudi-sudikan la klik yer. Lama dah tak makan Kitkat nie. Tunggu Kitkat Rubies la nampaknya... Macam sedap jew... 
Sumber: Redmummy

Di sini zumal ingin ucapkan jutaan terima kasih kepada pihak Nuffnang yang tidak jemu-jemu menganugerahkan CPUV kat blog zumal yang tenggelam timbul nie. Terima kasih sangat-sangat. Kepada rakan-rakan blogger dan pengunjung blog ini jutaan terima kasih buat korang yang sentiasa sokong zumal yer... Korang memang ohsem tau. 


#entri ini adalah autopublish, esok zumal balas kunjungan korang yer...

16 comments:

  1. alhamdulillah, rezeki di awal tahun.
    saya belum lekat lagi pun.

    ReplyDelete
  2. tahniahh zumal. klik2 RHB dengan Kitkat ^__^
    btw hadiah saya akan pos khamis atau jumaat ni ye :D

    ReplyDelete
  3. Semoga murah rezeki zumal bersama NN... :)

    ReplyDelete
  4. alhmdulillah ... dapat rezeki lagi ...

    ReplyDelete
  5. tahniaahhh DZ... blh belanjer.. kiikiki

    ReplyDelete
  6. MMG SUKA KLIK2 IKLAN NUFF NI...

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah rezeki..tahniah DZ :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah... semoga sentiasa dimurahkan rezeki... aamiin.. :)

    ReplyDelete
  9. tahniah, semoga terus dimurahkan rezeki ^^

    ReplyDelete
  10. sayang betul Nuffnang dengan zumal ye. sebab itu macam macam diaorang bagi. hihi

    ReplyDelete
  11. waahhh besnye. byk iklan melekat hehe

    ReplyDelete