Booking.com
Booking.com

5 Jan 2015

CPUV NUFFNANG #49



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Macam biasa kalau tiba hari Isnin zumal akan selalu check akaun Nuffnang. Alhamdulillah earning dah makin banyak setelah hari zumal dah kosongkannya. Syukur juga hari nie zumal terima lagi 1 CPUV daripada Nuffnang. CPUV kali nie ialah RHB Travel Around The World. Setakat ini zumal belum nampak iklan CPUV RHB Travel Around The World nie. Kejap lagi keluar la agaknya.


Terima kasih buat pihak Nuffnang yang tak pernah lupa pada blog zumal. Terima kasih tak terhingga juga buat semua yang sudi berkunjung ke blog zumal ini walaupun suasana makin sunyi. Kerana korang kembali meriah blog ini. Terima kasih, jasamu dikenang...

31 comments:

  1. tahniah zumal ^^ tringin gak nak dftr nuffnang tp smpi skrg tk dftr2 lg...

    ReplyDelete
  2. tahniah.. shad dapat juga.. cpuv pertama tahun ni.. tahniah zumal,
    duk tunggu rhb ni xkeluar2 pun, keluar inti.. menabung inti satu kat zumal..

    ReplyDelete
  3. thniah zumal...rezeki awal tahun ...hehehehe

    ReplyDelete
  4. tahniahh. banyak untung sejak akhir akhir ni. heheh :P

    ReplyDelete
  5. Tahniah zumal. Slalu sgt nampak zumal update entry pasal CPUV akhir2 ni. Murah rezeki

    ReplyDelete
  6. bestnya bnyk dpt cpuv nuffnang.

    ReplyDelete
  7. p/s

    SOMETHING FOR YOU, HERE:

    http://aniesandyou.blogspot.com/2015/01/perhatian-kepada-blogger2-berikut.html

    ReplyDelete
  8. Congrats, Zumal! Rezeki awal tahun :)

    ReplyDelete
  9. wahhhhh RHB pulak on going. meriah blog zumal nih :D

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah...murah rezeki DZ... ^_^

    ReplyDelete
  11. tahniah.. moga dimurahkan lg rezeki ye... :)

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah rezeki ..tahniah Zumal

    ReplyDelete
  13. Semoga 2015 Zumal terus dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  14. tahniah zumal...meriah rezeki zumal ye.

    ReplyDelete
  15. iklan tu belum melekta di blog sis JM..maybe sbb malas nk update blog huhuh...apa nk jadi nih

    ReplyDelete
  16. masih tertunggu-tunggu earning yang pertama untuk tahun ni

    ReplyDelete
  17. macamana nak clearkan earning-earning yang lama tu?
    dah panjang berjela ni

    ReplyDelete