Booking.com
Booking.com

1 Jan 2015

#1 GIVEAWAY FROM LANGKAWI BY MISS YANA



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Sebagai pembuka tirai 2015 ini zumal mulakan dengan 
#1 Giveaway From Langkawi By Miss Yana

Terima kasih Miss Yana yang menjemput zumal join 1st giveaway beliau nie...
Zumal ucapkan selamat bercuti buat Miss Yana yang bakal ke Langkawi 30 Januari 2015 nanti...

Kalau korang nak buat buah tangan dari Langkawi jom la join... 
Klik banner di atas untuk join yer...

32 comments:

  1. Zumal, nak alamat:)
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2015/01/lovely-readers-dec14.html?m=1

    ReplyDelete
  2. Selamat tahun baru 2015 buat Zumal ye

    ReplyDelete
  3. tahnia ya selamat bersegman GA dan selamat tahun baru 2015

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen. Papaglamz singgah dan follow.
    Jom terjah papaglamz.

    www.papaglamz.com

    ReplyDelete
  5. http://madey09.blogspot.com/2015/01/shalawat-nabi-muhammad-saw_2.html sempena maulidur rasul klik ni ya..salam maulidur rasul

    ReplyDelete
  6. good luck zumal!
    I wanna go Langkawi for a long time
    but still can't find any friend to accompany me
    huhu
    MY-Emily

    ReplyDelete
    Replies
    1. Emily, I suggest you go to Langkawi with Miss Yana ^-^

      Delete
    2. pe kata DZ yg tlg temankan heeee

      Delete
    3. Alamak... Kita tak tau jalan, tau tempat shopping ja JM

      Delete
    4. alaa DZ..senang je...sewa kereta..pusing kanan pusing kiri akan jumpa tempat yg sama..Langkawi dan kecik je..tak sesat lah..sis JM yg pertama kali pegi pun rilex je..follow je sign dan map...kalau x nk temankan Emily tu meh teman kan sis JM hihhihi

      Delete
    5. ahakss....betul ke nih...ok nanti kita set date..ahahaha..matilah kalau org lain tahu nih

      Delete
    6. boleh dijadikan betul gak JM.. hehe ^-^

      Delete
  7. thx sudi join zumal..senarai da update.. Good luck ^^

    ReplyDelete
  8. wahh besnye ole2 langkawi! gud luck zumal!

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yang sama..

    http://khudri2337.blogspot.com/2015/01/1-giveaway-from-langkawi-by-miss-yana.html

    ReplyDelete
  10. ayu dtg dari giveaway yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu.. ayu ada buat segmen .. nanti boleh la join segmen ayu pula..tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/01/1-giveaway-from-langkawi-by-miss-yana.html

    ReplyDelete
  11. gud luck DZ
    DZ lagi la dekat nak ke langkawi

    ReplyDelete