Booking.com
Booking.com

7 Dec 2014

SETELAH KAU TIADA

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Dah lama kita tak keudara yer. Rindu sangat pada semua. Tapi apa kan daya sejak phone zumal buat hal zumal terpaksa lupakan seketika blog ini. Sejak beralih ke peranti lebih kecil memang amat sukar untuk zumal post entri seperti selalu. Nak berblogwalking pun sukar. Hanya blog-blog tertentu sahaja dapat zumal tinggalkan komen. Pada korang semua, zumal minta maaf sangat-sangat. Macam mana pun zumal tetap berkunjung ke blog korang tapi bagi blog tertentu zumal tak dapat tinggalkan komen mungkin formatnya diluar capaian phone zumal. Insha Allah bulan depan zumal settlekan masalah ini. Apa pun terima kasih kepda semua yang terus berkunjung ke blog zumal ini. Zumal amat hargainya. Kepada En. Nuff terima kasih juga kerana terus berikan zumal CPC dan CPUV. Thanks all. Muuuaaaaaaaaaaaah. Sayang korang...

22 comments:

  1. itu HP Lenovo ke...dah rosak eh..dah berapa lama Zumal guna tu

    ReplyDelete
  2. Alamak,...dah macam tajuk lagu Cakra Khan dah :)

    ReplyDelete
  3. Phone apa yang rosak tu,zumal.
    Kenapa rosak?

    ReplyDelete
  4. moga cpt selesai masalahnya n dpt selesa blogging n bw mcm biasa...

    ReplyDelete
  5. Phone apa Zumal guna? Semoga semuanya dapat settle secepat mungkin.. yelah, mesti rasa sunyi kan bila tak dapat update blog dan BW..

    ReplyDelete
  6. take care yaaa abang zumal ^___^

    ReplyDelete
  7. zumal biasa bukak blog guna phone ya? apapun semoga cepat settle phone tu :)

    ReplyDelete
  8. igtkan apa la tadi. rupenya hp rosak..

    ReplyDelete
  9. bertukarlah kepada yang baru.. hehehee

    ReplyDelete
  10. Assalam, salam ukhuwah dari bunda...

    ReplyDelete
  11. Sabarlah Zumal... semoga dipermudahkan segalanya ye... aamiin

    ReplyDelete
  12. haha tajukkk. Ingat kan apa. haha Takpe lah. Asal ade je empon. Untuk kemudahan yang lebih penting.

    ReplyDelete
  13. setelah kau tiada, tajuk lagu cakra khan kan. hehe

    ReplyDelete
  14. ana x suka blogwalking guna phone sbb x puas skrin kecik hehe. moga segera pulih :)

    ReplyDelete
  15. blogwalking guna phone memang susah. saya lebih suka guna laptop.

    ReplyDelete
  16. x pe . dpt gak merasa phone baru ...

    ReplyDelete