Booking.com

29 Dec 2014

Postcards Giveaway From Czech & Germany


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Lama betul zumal tenggelam tak timbul-timbul bersama arus. Hari nie Perlis dah free dari banjir jadi dapat la zumal buka blog sekejap dan tetiba terlihat ada seseorang tag zumal untuk Postcards Giveaway From Czech & Germany iaitu Nadyya...

Dengan itu zumal sahut cabaran ini untuk sertai Postcards Giveaway From Czech & Germany anjuran bersama otai blogger kita iaitu Siti Aisya Ibrahim dan Hanis Amanina 

Syarat joinnyer senang jew, kena tag 3 orang... Haha...

Jom tengok siapa yang kena




Kepada yang kena tag join yer...

All the best ^-^

19 comments:

  1. thank you yee join GA kitorg! :D tapi kan, salah letak link sbnrnye kat blog Aisya tu. tapi dah dapat jumpa blog post ni, okay je :) all the best!

    ReplyDelete
  2. All the best, Zumal. Moga ada rezeki dapat FM cantik Shikin :)

    ReplyDelete
  3. all the best for giveaway n happy new year
    MY-Emily

    ReplyDelete
  4. all the best for the giveaway
    n happy new year
    MY-Emily

    ReplyDelete
  5. goodluck ye . dah join jugak ni :)

    ReplyDelete
  6. ana blm smpat join lg GA ni.
    gud luck zumal! :)

    ReplyDelete
  7. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  8. pemenang dah diumumkan hari ni
    cepat check, kot-kotnya menang
    saya takde luck

    ReplyDelete
  9. tahniah menang...jangan lupa tuntut yer :D

    http://jindrisska.blogspot.de/2015/01/giveaway-poskad-dari-germany-czech.html

    ReplyDelete