Booking.com
Booking.com

2 Dec 2014

NET DAN BOBOY

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Petang nie hujan tersangat lebat menyukarkan pergerakan zumal untuk ke hospital menemani tok. Jadi zumal gunakan masa untuk update blog kesayangan nie.
Sabtu lepas zumal belek akhbar BH semasa di hospital. Tertarik pula dengan artikel Kucing Selebriti. Baru zumal tahu kucing pun boleh jadi selebriti. Paling zumal suka tengok gambar Maru. Cute sangat. Maru nie adalah kucing baka Scottish Fold dari Jepun.
Kalau korang nak tau video Maru di YouTube ditonton lebih 200 juta kali. Siap dapat tawaran jadi model tau. Bayangkanlah betapa glamernya dia. Adakah Net dan Boboy pun boleh seglamer Maru?

21 comments:

  1. asalam comel kucing pun mewah kan masuk blog..

    ReplyDelete
  2. Cer zumal upload video mereka...ntah2 bole saingi maru tu..^_^

    ReplyDelete
  3. gambar yang paling bawah tu comel gilaa. hehe

    ReplyDelete
  4. :)Comelnya kucing..warna oren lagi tue.

    ReplyDelete
  5. Kucing pun ada Selebriti.
    Kita ni pun tak jadi selebriti..

    ReplyDelete
  6. Net & Boboy pon kiut miut je tu ha. mesti boleh challenge la Maru hehehe

    ReplyDelete
  7. Fuhh 200 juta tu.. mmg retis.. :) :)

    ReplyDelete
  8. apa lagi zumal.. buat la video.. hehe

    ReplyDelete
  9. Net & Boboy pun nak jadi seglamer Maru ke? Akak tak tahan tengok Maru tu yang sangat obses ngan kotak :)

    Tok Zumal belum keluar hospital lagi ye? Akak titip doa moga Tok Zumal semakin sihat + cepat sembuh.

    ReplyDelete
  10. kucing pon de jd selebriti eh...bru tauu....hihihi...walaupon sy takut kucing tp suka tgk keletah anak kucing...terutama kalau dia melompat2...geram nengok..hihihi

    ReplyDelete
  11. kucing pun pandai posing kan.. ehhe

    ReplyDelete
  12. alahai tomeinya...rasa nak kis2 je

    ReplyDelete
  13. aa comelnye. Tapi net dah takde ye.. Saba lah yee..

    ReplyDelete
  14. comelnya kucing yang bawah tu...geram tengok...

    ReplyDelete