Booking.com
Booking.com

3 Dec 2014

HADIAH DARI JM

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Hari nie hari yang sangat baik. Sebabnya tok zumal dah pun keluar wad jam 2.00 petang tadi. Lagi satu, semalam ada terima nota dari Pos Laju suruh ambil barang. Zumal tak sabar tunggu hari nie untuk pergi ambil bungkusan kat Pos Laju.


Zumal tak jangka apa yang dipos untuk zumal tu. Keluar jew dari Pos Laju terus jew buka bungkusan. Ada bau Korea la. Rupanya ole-ole dari Jari Manis yang dibeli kat Korea semasa beliau pergi travel hari tu. Hadiah nie sebagai penghargaan JM kepada para pengomen tegar blog beliau. Sebelum nie zumal ada terima postcard dari JM yang diterbangkan terus dari Korea.

Terima kasih yer JM. Zumal suka sangat ole-ole dari JM nie. Korang dah kenal ke sis JM kita nie? Apa kata korang berkunjung ke blog JM. Pelbagai info tentang travel dari seluruh dunia ada di blog beliau. Kalau korang rajin komen untung-untung dapat ole-ole dari overseas. Apa lagi jom terjah DI SINI.





26 comments:

  1. comel lah nail cutter tu..tq for sharing blog.

    ReplyDelete
  2. Wahh menarik... tahniah Zumal.. :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah ,tok zumal dah sihat ... wah banyaknya dapat . jeles sih ...

    ReplyDelete
  4. Aduhh..jeles nyee. walaupun sudu kan...huhu

    ReplyDelete
  5. kak JM mmg ramah gila..hihi..
    best la zumal..hehe..

    ReplyDelete
  6. Tahniah, Zumal.
    Akak pun merasa dapat ole-ole dr Sis JM, tapi belum sempat balik rumah utk claim parcel lagi ;)

    ReplyDelete
  7. Tahniah, Zumal.
    Akak pun merasa dapat ole-ole dr Sis JM, tapi belum sempat balik rumah utk claim parcel lagi ;)

    ReplyDelete
  8. Waaahhh..ada bau korea ye,zumal.
    Hidung saya sumbatlah..tak boleh nak bau..Haha..
    Neway, tahniah tau:)
    Alhamdulillah tok dah keluar wad.

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah atuk dah kuar wad...huiihhh...dapat ole ye...bestnyee..hihihih

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah...semoga atok zumal sihat selalu...tahniah zumal dapat ole2 atas kerajinan zumal...^_^

    ReplyDelete
  11. uiii dr jauh tu hadiahnya...

    alhamdulillah...

    ReplyDelete
  12. wahh alhamdulillah tok dah kuar wad ye? siap dpt ole2 korea lg haa.. besnye zumal hehe

    ReplyDelete
  13. tahniah...
    macam mana ngan tok zumal..dh sihat sepenuhnya ka... semoga sihat sentiasa noh...
    sis JM memang ramah..suka terjah blog dia..

    ReplyDelete
  14. tahniah...
    macam mana ngan tok zumal..dh sihat sepenuhnya ka... semoga sihat sentiasa noh...
    sis JM memang ramah..suka terjah blog dia..

    ReplyDelete
  15. hoyeee...oleh2 dari sis JM dah sampai nampaknya..terima kasih Zumal kerana tidak jemu2 tinggalkan komen di blog sis JM yg x berapa menarik..i'm really appreciate :-)

    ReplyDelete
  16. uikss bestnyaaa dapat hadiah.. hehehe

    ReplyDelete
  17. Ohh die pun one of pengomen tegar sis JM ke. haha okay. Selalu silent reader je :p Tahniah. Bau korea tak sampai ke sini la. haha baru nak feeling feeling jap

    ReplyDelete