10 Dec 2014

DAPAT HADIAH LAGI

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Zumal tak bekerja pula hari ini. Semua kerana kesilapan mengambil minuman ais semalam. Zumal jadi sesak nafas dan kembali selsema. Alhamdulillah petang nie zumal dah kembali pulih.

Hari ini zumal terima hadiah lagi tau. Pada bulan Oktober lalu zumal ada sertai Blogger Area Mega Giveaway dan Alhamdulillah zumal telah menjadi salah seorang pemenang giveaway tersebut yang disponsor oleh Husein Rider. Terima kasih kepada bro Husein Rider kerana menaja hadiah ini. Nak mengenali beliau, jom la terjah blog beliau DI SINI.


Tahun 2014 nie zumal rasa paling banyak zumal dapat hadiah dan paling serius zumal berblog. Tak sia-sia berblog nie. Di samping dapat kawan baru, dapat hadiah dan dapat extra income. Betul tak?

30 comments:

  1. alhamdulillah , rezeki zumal tahun 2014 ... semoga thn 2015 lbh lebat lagi ..

    ReplyDelete
  2. Zumal klau boleh kurangkan minum ais atau lebih baik lagi ckp xnk papada ais. Sis JM dh lama x minum ais klau minum je mesti ngilu gigi. X baik utk kesihatan

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah dan tahniah mmg rezeki org yg rajin berblog dan jika menang GA tu mmg lucky person

    ReplyDelete
  4. Wahh... tahniah Zumal.. best.. :)

    ReplyDelete
  5. Wahh murah rezeki.. Tahniah :)

    ReplyDelete
  6. wah dpt kalender dgn botol air. tahniah! :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah Zumal ... Ala Zumal Blog Zumal pon ada Word Verification la..Biasa takde pon huhuhu ..

    ReplyDelete
  8. Tahniah Zumal ... Ala Zumal Blog Zumal pon ada Word Verification la..Biasa takde pon huhuhu ..

    ReplyDelete
  9. Camne jadi gitu Lya... Dalam setting zumal dah check tak de...

    ReplyDelete
  10. sokong...
    berblogging ni best... ada kawan, ada income, ada hadiah... syiok kan?

    tahniah zumal :)

    ReplyDelete
  11. tahniah.. rezeki berblog, bukan duit semata... kan..? hehehe

    ReplyDelete
  12. wahhh sonoknye dpt hadiah dr kwn blogger. haah betoi tu zumal smbil berblog, dpt kwn baru pstu kalo dpt hadiah cmni kira bonus la hehe

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah.. tahniah zumal. nina simpan buat kenangan ja kalau hadiah blogger

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. Zumal banyak review products,
      Insyaallah banyak income.

      Delete