Booking.com

29 Dec 2014

CPUV NUFFNANG #48 MAGGI ROYALE


Assalamualaikum dan salam sejahtera. Walaupun dah terhanyut banjir tapi Nuffnang still sayang kite ok. Alhamdulillah zumal ada CPUV baru iaitu Maggi Royale. Terima kasih yer Mr. Nuffnang yang awesome nie. Zumal pernah makan Maggi Royale Korean memang sedap. Berapi tau.

Terima kasih buat semua yang terus setia menyokong kewujudan blog zumal ini. Maybe besok zumal akan balas segala kunjungan korang yer. Thanks tau. Zumal nie hanya guna pc ofis jew sekarang jadi tak dapat la online memalam cam selalu... Ok korang thanks yer...

19 comments:

  1. Cik akak tak pernah makan lagi megi nie zumal
    ..tahniah...cpuv lagi

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah tahniah Zumal.. :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah ... rezeki masyuk lagi ...

    ReplyDelete
  4. Tahniah!! Semoga semakin dimurahkan rezeki hujung tahun ini...

    ReplyDelete
  5. tengok dlm iklan maggie royale ni nmpk sedap je. tahniah!

    ReplyDelete
  6. Salam singgah sini Zumal...tahniah yer...

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah. erzeki hujung tahun :D

    ReplyDelete
  8. wahhhh maggie royale melekat! tahniah zumal!

    ReplyDelete
  9. sis JM Pernah juga seklai mkn Maggie Royal Korean ni..sedap sgt tapi agak mahal huhhu

    Tahniah Zumal..rezeki tu

    ReplyDelete
  10. tahniah
    saya pun baru try makan maggi royal korea ni
    memang sedap

    ReplyDelete