Booking.com

22 Dec 2014

CPUV NUFFNANG #47 WORLDFOODS CAMPAIGN


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Alhamdulillah 18 November hari tu zumal terima lagi CPUV dari  Nuffnang yang baik hati. Kali nie CPUV yang datang adalah Worldfoods Campaign. Kalau korang nak tau entri nie zumal taip Jumaat lepas tapi petang tu tetiba letrik kat ofis terputus dan terpaksa la zumal sambung hari nie. Terima kasih bebanyak untuk pihak Nuffnang yang sentiasa bermurah hati. Macam biasa setiap Isnin zumal tengok akaun Nuffnang. Menakjubkan selepas cash out hari tu akaun Nuffnang makin laju jew earningnya. Terima kasih buat semua suka berkunjung ke blog zumal nie. Nanti zumal free, zumal balas kunjungan korang yer. Musim cuti sekolah nie banyak orang bercuti jadi banyak ler kerja sikit sebab kena backup kerja kawan-kawan yang bercuti tu...

35 comments:

  1. Tahniah zumal. teruskan usaha berblogging!

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan...

    Best2...tahniahla bro...

    ReplyDelete
  3. Biasanya yang ada anak bersekolah lah yang ambik cuti2 tu kan?
    Terpaksa lah zumal berkorban:)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah, tahniah! selamat bertugas na! ^^

    ReplyDelete
  5. semoga rezeki terus melimpah ... aaamin .

    ReplyDelete
  6. cpuv mencurah-curah.. tahniah zumal. akakpun dapat yg sama.. :)

    ReplyDelete
  7. sonoknye zumal byk iklan melekat hehe

    ReplyDelete
  8. ALhamdulillah...tahniah yer zumal...^_^

    ReplyDelete
  9. tahniah! dah lama x singgah sini. sorry. hehe

    ReplyDelete
  10. tahniah zumal :) zizie xdapat catch up uv yg masuk dan credit sebab tak sempat nak buka.. huhu

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah rezeki.. Tahniah Zumal.. :)

    ReplyDelete
  12. Tahniah zumal! Sorry dh lama tak singgah sini. uuwuwu

    ReplyDelete
  13. Tahniah.. dpt sen2 je nuffnang ni walaupun berderet masuk

    ReplyDelete
  14. Bestnya.. gud2.. hehe..

    My Blog :


    http://segalaceritera.com/atik/

    ReplyDelete
  15. banyaknya rezeki dia dari nuffnang... alhamdullilah

    ReplyDelete
  16. wah tahniah. nadyya x cash out lg.. huhu

    sorry nadyya tag zumal , hope zumal sudi join. hehe

    http://loveneddy.blogspot.com/2014/12/postcards-giveaway-from-czech-germany.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe Nadyya... Zumal suka kena tag tau ^-^

      Delete
  17. tahniah, nuffnang sha dah lama Non-Glitterati napa tu? emm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha kena try tanya Nuff tu dorang pasti jawab :)

      Delete
  18. masyukkk lagi . alhamdulillah rezeki :)

    ReplyDelete