Booking.com
Booking.com

17 Dec 2014

CPUV NUFFNANG #46 MUSEE PLATINUM TOKYO

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Hari nie zumal teringat nak buka akaun Nuffnang. Alhamdulillah rupanya ada lagi rezeki CPUV yang datang. Kali nie CPUV dari Musee Platinum Tokyo yang pernah hadir kat blog zumal pada bulan Oktober lalu kat SINI.

Hujung tahun nie memang banyak CPUV yang hadir dan masih berstatus 'ON GOING'. Zumal rasa syukur sangat-sangat. Terima kasih kepada pihak Nuffnang yang bermurah hati memberikan CPUV yang meriah ini. Terima kasih juga kepada korang semua yang sudi jengah ke blog zumal ini. Zumal mohon maaf jika kurang aktif sekarang nie akibat masalah phone zumal.

Hari nie zumal buat kali pertama cash out Nuffnang. Tengok akaun tinggal 0.00 sayu jer rasanya. Moga pasni masuk banyak lagi. Amin...

28 comments:

  1. Hihi...tahniah..nanti boleh tambah balik duit u..hihi

    ReplyDelete
  2. Waaa...bestnya.
    Mrs. A dah lama tak dapat :-(

    ReplyDelete
  3. byk tu Zumal..bagi tips sikit bagaimana caranya nk dapat byk bersusun camtu..sis JM ada gak check..ada 3 je itu pun bertarikh 17/11..on going..bulan 12 punya belum masuk lagi huhuh

    ReplyDelete
  4. berapa cashout? ehehe...tahniah ye...derma klik kat sidebar satu...

    ReplyDelete
  5. Tahniah!!

    Join join giveaway di blog. Menang RM100 dengan komen banyak banyak
    http://enyyusnizar.blogspot.com/2014/12/giveaway-by-eny-abdullah-komen-banyak.html

    ReplyDelete
  6. wah sudah cash out ya mesti bnyk rezkinya tu..syukur alhamdulillah...

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah tahniah Zumal... :)

    ReplyDelete
  8. tahniah zumal...banyak betul rezeki zumal ye. Akaun Nuffnang saya dah tak wujud lagi. kureng asem betul Nuffnang ni. haha

    ReplyDelete
  9. ish3 besnye zumal byknye iklan on going.
    wahh dah cash out ek? msti dah byk tu hehe

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah banyak nuff bg cpuv thn ni.. kena rajin blog lg la.

    ReplyDelete
  11. tu dia.. berderet2.. tahniah zumal...

    ReplyDelete
  12. Tahniah Bro Zumal..moga bertambah-tambah rezekinya :)

    ReplyDelete
  13. Hehe. Tahniah zumal.
    Saya jarang check sebab saya nyer kureng.
    Hehe..

    ReplyDelete
  14. wow amazing
    setakat ni i belum cash out lagi ==

    ReplyDelete
  15. wow zumal.. banyaknya.,, tahniah.

    ReplyDelete
  16. murah rezeki zumal haaaaa hehe

    ReplyDelete
  17. sis tunggu nuff creditkan semuanya baru cash out tapi mestilah sblm gst . lepas gst kita tak tahu apa akan jadi kan ...

    ReplyDelete
  18. tahniah, tahniah
    tak putus-putus rezeki DZ

    ReplyDelete