Booking.com

2 Dec 2014

CPUV NUFFNANG 39 & 40

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Sedar atau tak kita dah ada di bulan terakhir untuk tahun 2014. Pelbagai dugaan dan cabaran kita telah lalui. Juga pelbagai kisah menarik, tragis dan sebagainya telah meninggalkan kita.

Alhamdulillah kita masih mampu berdiri. Syukur juga kerana En. Nuff tak  lupakan kita. Kali ini zumal terima lagi dua CPUV baru. Terima kasih kepada pihak Nuffnang yang pemurah.
CPUV terbaru yang zumal terima adalah Old Town White Coffee dan Lactacyd: Malay Millennium. Kepada semua yang berkunjung ke blog zumal harap sudi la terjah ke iklan-iklan tersebut. Terima kasih bebanyak kerana sokong zumal. Terima kasih sekali lagi kepada En. Nuff kerana beri zumal side income, dan juga untuk tawaran kempen blockbuster tapi zumal tak sempat buat... Hehe. Tata titi tutu...

33 comments:

  1. tahniah...melimpah rezki zumal...

    ReplyDelete
  2. akak datang mengisi tabung-INTI..

    ReplyDelete
  3. Salam Zumal,
    Tahniah...semoga murah rezekimu...
    Sedekah buat anda.

    ReplyDelete
  4. Tahniah zumal. Teruskan usaha ! Haha

    ReplyDelete
  5. Congratulations? Tak dapat nak click lorr...nuff sleeping.

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah tahniah Zumal.. :)

    ReplyDelete
  7. Assalam zumal,
    alhamdulillah
    congratz yer

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah...tahniah zumal...

    ReplyDelete
  9. waaahhhh seronoknye!! membuak2 CPUV kat blog zumal hehe

    ReplyDelete
  10. tahniah.. smoga bertambah murah rezeki..

    ReplyDelete
  11. Kaching!!! Alhamdulillah,murah rezeki Zumal :)

    ReplyDelete
  12. wahhhh...bestnya...tahniah zumal. banyak betul rezeki zumal.

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah rezeki ber blog..sis JM pun baru clear cheque dari nuffang tadi..terima kasih nunffnang

    ReplyDelete
  14. banyak tu, rezeki kan? =)
    anyway saya follow sini ye #606
    Diari Seorang Mama

    ReplyDelete
  15. Wah, sure banyak earning Emily yang terkumpul yer...

    ReplyDelete
  16. Waahhh tahniah. Lepasni boleh lah belanje kepsi :p

    ReplyDelete
  17. Waahhh tahniah. Lepasni boleh lah belanje kepsi :p

    ReplyDelete