Booking.com
Booking.com

11 Dec 2014

BILA BLOG JADI GILA


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Sejak semalam zumal confuse dengan blog zumal setelah Lya cakap blog zumal ada word verification. Zumal pun terkejut gak sebenarnya. Bila masa zumal ubah settingnya? Bila tengok memang setting tak berubah pun still macam dulu gak. Tapi bila zumal try komen sendiri kat entri zumal memang ada word verification tu. Zumal dah naik pening tunggu tak pitam aje lagi. Ape dah jadi dengan blog zumal nie. Kena bencana alam atau kena serangan makhluk halus? Ada sesiapa boleh tolong zumal? 

22 comments:

  1. Blog sy pun kna juga... Mmg x best betul...

    ReplyDelete
  2. semua blog kena mcm ni geram dibuatnya!!!

    ReplyDelete
  3. blog sya pun kena jugak...komen masuk dlm spam box

    ReplyDelete
  4. Hehehe bila takde POPUP WINDOW mmg tak jadi dah hehehe

    ReplyDelete
  5. bnyk blog yg gitu la ni...biasanya xder..

    ReplyDelete
  6. Blog kita bukannya sihat selalu ye tak...

    ReplyDelete
  7. Zumal...tukar dari pop pup window ke embedded selesai mslh :-)

    ReplyDelete
  8. i dah off word verification
    so tak da masalah bagi komen for my visitors
    MY-Emily

    ReplyDelete
  9. Blog yg guna pop up komen semua ada vord verification mcm tu hhmmm...

    ReplyDelete
  10. serangan makhluk halus apa nk masuk mai ni hahahah

    ReplyDelete
  11. hahaha kelakar la zumal ni. tp sipbek dah dpt tau trick dia no hehe

    ReplyDelete
  12. Ramai yang kena camni. Tiba-tiba ja

    ReplyDelete
  13. memang...kadang2 blog suka ubah setting sendiri. blog saya pun macam tu juga. tiba tiba menggila.

    ReplyDelete
  14. nina dh try.. elok pulak. ada certain blog saja kot

    ReplyDelete
  15. mcm2 masalah blog ni kan.. kene salu format code gamaknya. huu

    ReplyDelete