11 Nov 2014

UNTUK KAKI SHOPPING

Assalamualaikum dan selamat malam korang. Siapa suka shopping? Shopping online ke? 

Kepada rakan2 dan pengunjung, terutama para kaum hawa pernah tak melawat SINI ? Apa tu? Itulah antara blog zumal juga. Blog tu diwujudkan untuk para peminat fashion. Kat blog tu zumal ada jual jubah, shawl, blouse dan bakal bertambah bermacam-macam produk lagi.

Zumal harap korang sudilah singgah dan follow blog zumal tu. Terima kasih atas sokongan korang semua. Wassalam...
Klik Sini


13 comments:

  1. semoga semuanya dipermudahkan ya zumal :)

    ReplyDelete
  2. Hai Zumal.. Salam perkenalan. Nama sy Nuha. Cantik blog awak. Semoga sukses in biz ya :)

    Btw jemput singgh ke blog nuha.. Ada entry baru: Testimoni Omega Guard Untuk Anak Asthma.

    Thank you :)

    ReplyDelete
  3. saya doakan semoga perniagaan zumal tu berjaya ye. tapi nape zumal tak promote je kat blog ni. saya rasa mesti ramai orang beli sebab blog zumal ni dah popular.

    ReplyDelete
  4. Cantiklah shawl tu.
    Tapi, kalau shawl...swlalu dapat yang mahal2 kat tenet.

    ReplyDelete
  5. Semoga terus sukses Zumal... aamiin. All the best!!!

    ReplyDelete
  6. zumal dh ad bisnes.. selamat maju jaya ;)

    ReplyDelete
  7. nanti boleh terjah kalau nak shopping :)
    moga sukses selalu bro.

    ReplyDelete
  8. waahh semoga berjaya lah dalam bidang ni. Yang penting usaha.

    ReplyDelete
  9. huiii sempoila blog bisnes zumal!
    model comey gila baq hang!
    moga terus maju bisnes zumal hehe

    ReplyDelete