Booking.com

1 Nov 2014

TERIMA KASIH AT-TARMIZI

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Bila dah masuk bulan lain nie kebanyakan para blogger akan up entri top commentor kat blog dorang. Zumal pun berjaya jadi salah sorang top commentor di blog sahabat kita iaitu At-Tarmizi. At-Tarmizi telah bermurah hati menghadiahkan top up RM10 buat zumal. Terharu sesangat tau. Terima kasih buat At-Tarmizi. Moga At-Tarmizi sentiasa dimurahkan rezeki.

Kepada korang, kenal tak siapa At-Tarmizi nie. Kalau nak kenal korang kenalah berkunjung ke blog beliau. Korang akan terhibur dengan pelbagai cerita yang disiarkan dalam bentuk komik gitu. At-Tarmizi sangat kreatif dan sangat pandai melukis komik dan mengenakan dialog yang sangat menarik. Dengar citer At-Tarmizi akan menambahkan bilangan hadiah kepada top commentor blognya di masa hadapan. Untung-untung korang juga terpilih. Klik gambar di bawah untuk zumal terbangkan korang ke blog beliau. Jom...


12 comments:

  1. tahniah zumal..kak suka lukisan nanti terjah blog

    ReplyDelete
  2. tahniah zumal..kak suka lukisan nanti terjah blog

    ReplyDelete
  3. tahniah zumal :)
    nt nak singgah la ~

    ReplyDelete
  4. tengoklah nama link blog pun kan. hehehe.. saya lak seronok tengok orang melukis. nak melukisnya memang x retilah. >.<

    ReplyDelete
  5. Salam singgah pagi Zu Mal....Alhamdulillah dan tahniah Zu Mal...

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah , dapat reseki ... nak terjah juga .

    ReplyDelete
  7. tahniah zumal
    dah follow dah tarmizi ni
    nanti nak gi kenal-kenal ngan dia

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah tahniah Zumal.. :)

    ReplyDelete
  9. tahnah zumal... saya tak pernah dapat lagi sebab saya jarang BW. bukan tak nak tapi kuota internet tak mengizinkan.

    ReplyDelete
  10. Nama zumal ada sini juga..
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/11/lovely-readers-oct14.html

    Thanx a lot tau.
    Insyaallah nanti saya bagi something untuk top commentators.
    * Saya kumpul semua dari July belum pernah /sempat bagi.

    ReplyDelete
  11. seronoknya kunjungan di hargai...nak terjah jugak lah hihih

    ReplyDelete