Booking.com
Booking.com

1 Nov 2014

SELAMAT DATANG NOVEMBER

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Alhamdulillah kini dah masuk bulan November. Selamat tinggal kenangan Oktober. Ada pahit, ada manis akan terus terbuku dalam lipatan sejarah. 

Terima kasih buat semua yang terus menyokong zumal dan memberi kata-kata semangat. Terima kasih juga kepada top commentor bulan Oktober. Jom kita tengok siapa yang lekat untuk bulan lepas. 
Thanks yer korang. Korang la penyuntik semangat zumal. Kalau korang tak datang blog zumal sure blog zumal sunyi maybe zumal dah biarkan ia bersawang. 

Zumal minta maaf untuk semua penerima hadiah penyuntik semangat September tu kerana zumal belum hantar lagi tau. Minta maaf kalau korang ternanti-nanti. Insha Allah 10 November 2014 ini baru zumal hantar. Harap korang terimalah hadiah yang tak seberapa dari zumal. Untuk penyuntik semangat Oktober, zumal berikan sekadar ucapan jutaan terima kasih. Insha Allah kalau ada rezeki lebih zumal beri sesuatu untuk pengomen tegar hujung tahun yer... Apa pun jom terjah ke senarai Penyuntik Semangat Oktober blog zumal.










12 comments:

  1. Salam singgah petang Zu Mal...Alhamdulillah dan tahniah kepada semua yang tersenarai....salam november juga Zu Mal..

    ReplyDelete
  2. tahniah buat semua pengomen.. rasanya elok zumal letak comment moderation. snang nk BW :) cadangan je tau

    ReplyDelete
  3. tahniah para pengomen... tegar betul naaa....

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. T kasih Zumal. Tahniah juga kpd rakan2 yg lain.. :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdullilah...
    Ayu dtg singgah tak mngharapkan pape...
    Semoga ukhwah ini berkekalan...
    Kite saling balas membalas kunjungan....

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada semua yang tersenarai
    memang rajin betul diaorang mengomen

    ReplyDelete
  7. Yeayyy... saya tersenarai. tak pernah lagi tersenarai kat mana mana blog. zumal jangan risaulah. blog zumal memang akan ada orang datang sebab zumal selalu singgal kat blog orang.

    ReplyDelete
  8. Ada juga nyebok & menyelit rupanya.
    Thanx zumal:)

    ReplyDelete
  9. Takpe, zumal.
    Saya x harapkan hadiah apa-apa pun.
    Hanya berharap ukhuwwah kita kekal.
    Insyaallah.

    ReplyDelete
  10. ehh..lama sis JM x singgal sini tapi still nama dalam carta hehehe

    Zumal..dont worry berkenaan hadiah ke apa...x perlu susah2..sis JM baca dan komen kat blog ni tak mengharapkan balasan..hanya tujuan untuk mengeratkan silaturrahim :-)

    ReplyDelete
  11. setuju dengan @Nazeck a.k.a Dr Syikin tu :-)

    ReplyDelete