13 Nov 2014

Segmen : Blogwalking by Syahirah Valiant #1

Klik Untuk Join



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Terima kasih buat Ira a.k.a Syahirah Valiant kerana menjemput zumal turut serta dalam segmen ini. Zumal harap korang turut sudi join bersama yer... Kalau nak join klik aje pada banner cute kat atas tu...



Selamat Bersegmen...

32 comments:

  1. nadyya pon dijemput jugak.. hehe inshaallah nt nk join gk :)

    ReplyDelete
  2. lupa lak.. selamat bsegmen zumal ;)

    ReplyDelete
  3. selamatssss bersegmen zumal:):)

    ReplyDelete
  4. asalam zulmal ada masa lagi nanti etuza klik ya

    ReplyDelete
  5. Salam Zu Mal...semoga berjaya...

    maaf Zu Mal..skrg ssh nak online ni nak update entri pun payah...nanti Diana htr detail kt fb Zu Mal yer...terima kasih Zu Mal...

    ReplyDelete
  6. join jugak. selamat bersegmen ^^

    ReplyDelete
  7. thanks sebab sudi join.. dah boleh blogwalking :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/11/senarai-peserta.html

    ReplyDelete
  8. singgah sini dari segmen yg sma :)
    http://nurkhairiahirwanie.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    ReplyDelete
  9. selamat bersegmen ..hehe dr segmen yg sama jemput sinngah blog kite :) http://luvizzda93.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    ReplyDelete
  10. Blogwalking dr segmen yg sama :)
    http://ezelovesse7en.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    ReplyDelete
  11. selamat berukhuwah dan bersegmen.. ^_^

    http://truebrotherh00d.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen yang sama
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    ReplyDelete
  13. hai singgah sini http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    ReplyDelete
  14. segmen dah tamat.. Ira datang untuk follow awak.. kalau Ira tak follow lagi, beritahu ye.. :)

    ReplyDelete
  15. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  16. Alamak semalam tamat. Tak sempat nak join.

    ReplyDelete