7 Nov 2014

PEMINAT MISTERI

Assalamualaikum, salam Jumaat dan salam sejahtera semua. Semalam zumal rasa agak sejuk. Walaupun tak buka kipas angin. Al maklum la kesihatan zumal tak stabil. Maka keadaan blog pun agak huru hara jadinya. Pada entri sebelum nie banyak sangat zumal complaint tentang itu ini kan. Semua bukan bermakna zumal buang tebiat nak mampus yer. Tapi sekadar luahan hati yang terlebih jujur gitu. Zumal harap tak ada pihak mengambil kesempatan atas situasi negara kita nie. Cubalah sayangi kemerdekaan yang kita kecapi selama ini... Pulak...

Owh ya. Zumal sentiasa memeningkan korang lari dari topik or tahun kan. Buang tebiat betul agaknya. 

Eh, berpatah balik pada topik asal. Peminat misteri. Semalam la zumal terperasan yang zumal ada peminat misteri. Sori bukan peminat tu. Bukan awek or nyah kew. Selisih malaikat patplohpat k. Tapi peminat nie cute juga. Asyik terhendap-hendap kat muka pintu. Tetiba macam nak nyanyi lagu Sudirman yang liriknya ....milik siapakah gadis ini... Tapi bukan gadis. Bukan langsuir because malam Jumaat kan. Owh no... Jom zumal kongsikan gambar peminat tu.

Macam mana cute tak peminat misteri tu. Zumal rasa macam cute jew. Macam comel jew. Tapi budak2 bulus dalam umah zumal tak dapat menerima kehadiran peminat misteri tu. Kesian kat peminat zumal tu sebab kena halau dengan Teh anak beranak. Biasa la tu. Family Teh memang begitu. Ok la korang. Zumal nak tidur sebab entri ini zumal tapi jam 11.45 malam semalam. Hehe. Tata titi tutu...

25 comments:

  1. hehheheh...comelnyeee peminat...

    ReplyDelete
  2. kucen rupanya...ingat sapo la tadi kan...

    ReplyDelete
  3. so cute.. alolo.. bulat matanya
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/11/program-baktisiswa-perdana-with-love.html

    ReplyDelete
  4. Alololoooo omellnye peminat zumall...

    ReplyDelete
  5. Alahai, comelnya.. Adoptla Zu Mal.. Kesian dia.. Lapar agaknya tu.. Saya mmg tak boleh tengok anak2 bulus macam ni.. Sedih.. T_T
    RosmizaAliDotCom

    ReplyDelete
  6. alahai comelnye peminat zumal tu!
    kecik molek je tu ha die jenuk2 hehe

    ReplyDelete
  7. allalalalala tomeinya anak darez tu...cute sangat mukanya....

    ReplyDelete
  8. asalam baru berkesempatan nak ke sini..ada perubahan blog so ada blog yang etuza tak ingat nak masukkan..
    apapun peminat tu harap dapat juga berteduh walau di luar kan...

    ReplyDelete
  9. ala, somel2..peminat misteri betul..mesti dia nk brkongsi kasih syg dgn zumal kan..

    ReplyDelete
  10. Comel betul peminat zumal.
    Saya suka juga tengok si kiut-miut ni.
    Tapi, kalau nak bela tu..taklah.
    Sebab saya x minat pet.

    ReplyDelete
  11. comel peminat misteri tu. tapi kesian kena halau. ^6

    ReplyDelete
  12. Wahh comel kucen.. All the best Zumal & Salam Jumaat.. :)

    ReplyDelete
  13. Nak kenal ngn peminat misteri tuuu :3

    ReplyDelete
  14. Salam singgah sini Zu Mal....ingatkan siapa peminat misteri Zu Mal ni...rupanya kucing....hehe...comel....

    ReplyDelete
  15. assalam selamat berhujung minggu..

    ReplyDelete
  16. assalam selamat berhujung minggu..

    ReplyDelete
  17. Alolo...comelnya, meh sini nak bela.

    ReplyDelete
  18. comel betul peminat Zumal. tapi memang ye... kucing dalam rumah kita memang tak suka kalau ada kucing lain yang datang menumpang sama. tapi kesian pula.

    ReplyDelete
  19. alahai peminat misteri comel nih.. nak menumpang kasih kot zumal..:)

    ReplyDelete
  20. comel peminat kecik ni :)
    hehe. teh sekeluarga sampai hati buat peminat bro zumal camtu. hehe

    ReplyDelete
  21. alolo comelnyaaa si peminat misteri tuu.. n kesiannyaa :)

    ReplyDelete