20 Nov 2014

KOSONG

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Apa khabar yer korang? Alhamdulillah kita masih diberi nafas oleh Nya. Minggu ini zumal kurang sihat dan kurang semangat, terasa kosong aje. Maklum la keadaan cuaca tak menentu buat keadaan zumal yang serba sensitif nie turut tak menentu jadinya... Walaupun keadaan demam tapi minggu nie Insha Allah zumal bertugas penuh seminggu tapi blog... Blog ini terpaksa dianaktirikan sebab minggu zumal menggantikan PA di ofis jadi banyak tugas di ofis nie. Lagi pun zumal online hanya di ofis jew. Kat rumah dah tak boleh sebab zumal tak langgan data lagi disebabkan zumal rasa rugi sangat langgan data sebab internetnya macam siput. Kalau langgan, tapi tak dapat guna rasa sangat membazir di situ kan... Sekarang nie zumal ternanti-nanti menunggu bulan Disember. Nak tahu kenapa? Nanti zumal update lagi. Hehe ^-^

28 comments:

  1. semoga Zumal diberikan kesihatan yg baik..

    ReplyDelete
  2. semoga cepat sembuh yer zumal...dan semoga dipermudahkan segala urusan zumal...insya Allah..

    ReplyDelete
  3. Alamakk...nak kene tunggu jawapan kat next entry ke,zumal?
    Surprise ni.

    ReplyDelete
  4. Semoga Zumal cepat sembuh.
    And x lomah2 lagi.

    ReplyDelete
  5. siannyeee...semoga cepat sembuh ye zumal..

    ReplyDelete
  6. semoga cepat sembuh,

    ade apee yee disember ni, waaa surprise

    ReplyDelete
  7. ada apa dengan disember? JJCM ka? ;-)

    ReplyDelete
  8. Hehe, ade JJ jew, CM mungkin ade agaknyer :)

    ReplyDelete
  9. Akak doakan Zumal kembali sihat dan bersemangat. Jaga diri baik2.

    ReplyDelete
  10. semoga cepat sembuh ye zumal. kalau kualiti data tak bagus, kenapa kita mesti guna lagi kan zumal? tukar je dengan yang lain.

    ReplyDelete
  11. salams zumal,

    semoga cepat sihat dan ceria-ceria selalu ya.....take care...

    ReplyDelete
  12. Hai!! mesti x sabar tnggu Dis tu..mesti ada berita baik nih

    ReplyDelete
  13. bagaimana dg kesihaan skrg...dah baik ke..cuaca x menentu skrg ni..maklumlah musim tengkujuh

    ReplyDelete
  14. wah mcm menarik je bln disember ni :)

    ReplyDelete
  15. Semoga cepat sembuh ya Zumal..Wahh menarik la tu TUNGGU bulan Disember ..

    ReplyDelete
  16. moga zumal sehat2 hndknye.. ehh ada apa tu bulan disember? jeng jeng jeng hehe

    ReplyDelete
  17. O... masa sekolah..exam selalu dapat gak nombor ni... =p

    seronoknyermelukis

    ReplyDelete
  18. Saya pun ada merasa bibit2 nak selsema ni.. tapi tak taulah.. wallahualam.
    Semoga cepat sembuh Zumal..

    ReplyDelete
  19. semoga cepat sembuh yaa cik abang ^___^

    ReplyDelete
  20. moga semuanya dalam keadaan yang baik2 bro :)

    ReplyDelete
  21. suspen ni
    semoga diberikan kesihatan yang baik

    ReplyDelete
  22. ade apa dengan disember tu ya ? kena keep in track ni..jaga kesihatan ya, musim tengah hujan ni memang senang rasa tak sihat.

    ReplyDelete
  23. berkat kerja dalam keadaan sakit, semoga zumal mendapat ganjarannya...

    ReplyDelete
  24. zumal oooo zumal... jaga diri bebaik no ;)

    ReplyDelete