Booking.com
Booking.com

25 Nov 2014

CPUV NUFFNANG #36 - 38

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Hari nie baru zumal sempat buka akaun Nuffnang zumal. Alhamdulillah, zumal rasa syukur sangat-sangat kerana En. Nuff nie sayang gak kat zumal kerana ada tiga lagi CPUV menjelma di blog zumal nie. Sungguh tak sangka kerana zumal sendiri makin tenggelam timbul dalam arus dunia maya ini tetap dapat CPUV. Terima kasih yer En. Nuff.

Pada 24 November yang lalu, En. Nuff telah berikan 3 CPUV baru untuk blog zumal iaitu Altel Digital Campaign, Mah Sing Avenue Street dan Mi Sedaap Cup Noodle. Mah Sing Avenue Street nie tampil buat kali kedua kat blog zumal nie. Mah Sing ini adalah syarikat pemaju terkemuka di negara kita. Design setiap projeknya amat menepati citarasa urban dan berbaloi untuk dimiliki sebagai pelaburan ataupun untuk meluaskan perniagaan. 

Pernah dengar tentang Altel? Altel ni salah satu syarikat telekomunikasi terbaru kat Malaysia. Zumal pun ada guna nombor Altel. Pada zumal nombor Altel nie amat bagus kerana liputannya telah meluas ke serata tempat dan yang penting plan datanya juga menarik. Laju gak internetnya. Kalau korang nak tahu, klik la pada iklan altelnativ.my.


Siapa penggemar mi segera? Sekarang ada promo untuk Mi Sedaap. Zumal sendiri pernah makan Mi Sedaap Cup Noodle, rasanya memang sedap. Nak tahu lebih lanjut korang klik aje pada iklan Mi Sedaap tu yer.

Terima kasih buat semua yang sudi datang ke blog zumal. Nantikan kunjungan balas zumal yer. Jom kita lunch dulu. Wassalam...


27 comments:

  1. wahh makin syg nuffnang kat zumal hehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah..rezeki jgn di tolak :-)

    ReplyDelete
  3. tahniah! mi sedap tu memang sesedap namanya. hehe

    ReplyDelete
  4. Makin banyak persaingan antara Telco sedia ada dengan yang baru.
    Saya baru register Red One.

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah , masuk lagi rezeki... sis dah terima kiriman dr zumal . thanks ya ...

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah tahniah Zumal.. :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah Bro zumal...murah rezeki...nanti saya tlg klik2..hihihih

    ReplyDelete
  8. sekali masuk cpuv..3 sekaligus..tp earningnya sen2 ja..:)

    ReplyDelete
  9. tahniah Zumal.. kepci satu set yer..

    ReplyDelete
  10. Asalam Zul wah tahnia, bila gaknya Etuza dapt macam nui Zul hehe

    ReplyDelete
  11. tahniah zumal
    semoga makin murah rezeki

    ReplyDelete
  12. tahniah zumal.. byk ha msuk.. rzeki2 :)

    ReplyDelete
  13. saya pun suka makan mee sedap. Altel tu bagus ye zumal. kalau internet dia bagus, memang saya nak tukar.

    ReplyDelete
  14. wahhh..bestlaaa..dapat CPUV lagi..rezeki CPUV AB ni tak sampai lagi..huhuhu

    ReplyDelete
  15. Pernah dengar Altel tapi x pernah survey. La ni baru start guna Telco Red One pulak.

    ReplyDelete
  16. Waahh tahniah.

    Altel. Terasa nak tukar lama dah. So far dengar orang cakap not bad tapi takut susah jumpe topap. hoho

    ReplyDelete
  17. altel mmg laju wlupon kat ceruk felda ana ni. mmber ana ada guna. topup dia pon senang sbb kat M2U ada hehe

    ReplyDelete