Booking.com

20 Nov 2014

CPUV NUFFNANG 34 & 35

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Minggu ini hampir terlupa untuk zumal melihat akaun Nuffnang. Tapi bila login jew zumal dapat mengukir senyuman kerana melihat ada juga penambahan earning. Alhamdulillah. Selain tu zumal tengok ada penambahan CPUV terbaru untuk blog zumal. Zumal rasa syukur sesangat walaupun sejak akhir-akhir ini zumal tak dapat maintain entri dengan baik untuk blog ini. Terima kasih kepada En. Nuff kerana memberikan CPUV INTI 2015 Cycle 1 Degree dan Clinique Sonic System kepada blog zumal ini. Terima kasih jua kepada rakan-rakan blogger dan pengunjung setia blog zumal yang rajin terjah blog zumal ini... Sayang korang semua ^-^

45 comments:

  1. Tahniah zumal. takpernah dapat :(

    ReplyDelete
  2. Tahniah zumal... melimpah ruah rezeki zumal ye. :)

    ReplyDelete
  3. sikit2 lama jadi bukit jugak...tahniah ya..

    ReplyDelete
  4. x per Zumal..we support each other :-)

    ReplyDelete
  5. ehh..lupa nk cakap..badge yg Zumal pos (hadiah) dari Zumal tu sis JM dah terima tadi..terima kasih ye :-)

    ReplyDelete
  6. syukur bertambh rezki...thniah..

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah ... semoga rezeki terus bertambah ...

    ReplyDelete
  8. tahniah. klik inti kat sini. ^^

    ReplyDelete
  9. All the best untuk Zumal.
    Alhamdulillah rezeki sentiasa ada.

    ReplyDelete
  10. seronok rasa bila nuffy selalu baik hati ye zumal? hehe

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah. Rezeki nie.. =D Tahniah tau. Teruskan berblogging =D

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah tahniah Zumal.. :)

    ReplyDelete
  14. Tahniah Zumal, moga dapat lagi bulan depan..hehe

    ReplyDelete
  15. salam singgah sabtu Zu Mal...Alhamdulillah dan tahniah yer...rezeki Zu Mal ni....

    ReplyDelete
  16. ewahhh! tahniah! moga moga dapat banyak lagi.. hikhik

    ReplyDelete
  17. tahniah.. smoga lebih bertambah rezeki..
    lama x singgah sini.. hehehe

    ReplyDelete
  18. wahhh makin melimpah2 rezeki zumal :)

    ReplyDelete
  19. tahniah zumal
    meh sini tambah klik-klik lagi

    ReplyDelete
  20. tahniah zumal..alhamdulillah..murah rezeki ya

    ReplyDelete
  21. Hamboii cpuv saje. Makin membiak yee..

    ReplyDelete