Booking.com

9 Nov 2014

CPUV NUFFNANG #33 SONY XPERIA Z3 LAUNCH

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Kepada peminat smartphone Sony, sekarang Sony Xperia Z3 dah launch kat Malaysia yer. Zumal pun suka produk Sony nie.

Sony Xperia Z3 tampil sekali gus 3 bersaudara iaitu Xperia Z3, Xperia Z3 Compact dan Xperia Z3 Compact Tablet. 
Paling best Sony Xperia Z3 nie water proof dan rangkanya aluminum tau. Jadi bagi korang yang lasak tu memang berbaloi memiliki gadget ini.

Kalau bab kamera memang terbaik la seperti mutu kamera cybershotnya. Selain tu rakamannya pula seakan korang guna handycam. Menarik tau.

Bagi kaki game pula, korang boleh rasai nikmat main game seperti dalam Sony Play Station. Korang boleh sambungkan konsul game PS4 pada gadget ini dan nikmati permainan game seperti di PS4.
Bagi zumal nie zumal suka tablet. Puas hati dengan skrinnya 8 inci. Lepas tu boleh la berblogging sepuas hati. RAM untuk rangkaian gadget ini adalah 3Gb. Pastinya laju dan smooth bila korang guna.




Terima kasih kepada Nuffnang kerana memberikan CPUV ke 33 kepada blog zumal. Zumal tak dapat review secara detail kerana belum try lagi gadget nie. Untuk info klik saja pada iklan Xperia Z3 yang terpapar. Terima kasih kepada semua yang sudi terjah blog zumal ini. Sumber gambar dari Sony...

27 comments:

  1. Tahniah zumal sebab dapat CPUZ lagi.bagus ye Sony Experia Z3 ni

    ReplyDelete
  2. terbaik promosi ini Zul...
    semoga ada yang membeli nya

    ReplyDelete
  3. Tahniah zumal..hihi..
    Cik akak pun teringin juga nak dapat tablet tu..hihi...

    ReplyDelete
  4. wahhh bagus promosi dari zumal ni...rase nak pi beli skrg jugak :D hahahahah tahniah, dpt cpuv :D

    ReplyDelete
  5. xperia z3 dah launch , so sis buatlah survey utk z1 n z2 kat kiosk. harga masih maintain 1k - 2k lagi tau ... perghhhh ... lap peluh yg hampir menitik di dahi ... huhuhuuu

    ReplyDelete
  6. waa.. tahniah zumal atas cpuv ni, mama klik untuk zumal ye.

    Mama Niza

    ReplyDelete
  7. tahniah zumal.. memang best sony

    ReplyDelete
  8. Smart giler...cam best jer...

    ReplyDelete
  9. wahhh tahniah zumal dpt cpuv lagi hehe
    perhh powernye sony Z3 tiga bersaudara terus dia kuar rupanya no? waterproof tu paling nak sgt tu huhuhu

    pstt~ ana dah publish entry 1st GiveAway.. TQ zumal as a sponsor :)

    ReplyDelete
  10. wahhh...rezeki november ni zumal..tahniah yee..power sangat la sony punye handphone ni..camera pon lawa..

    ReplyDelete
  11. Salam singgah pagi Zu Mal...wahh...hebat ni...tahniah Zu Mal...

    ReplyDelete
  12. Salam singgah pagi Zu Mal...wahh...hebat ni...tahniah Zu Mal...

    ReplyDelete
  13. menariknya..klu dapat memilikinya alangkah best..

    ReplyDelete
  14. tahniah zumal... zizie pun dapat jugak :D

    ReplyDelete
  15. oih, cek suka cek suka..tringinnya nk tablet 1..huhu..

    ReplyDelete
  16. mggu lepas ada gak survey Sony Experia Z3 ni..bila tgk harga terus terduduk..x mampu u oulsss

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah tahniah Zumal. Semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  18. 2011 beli samsung galaxy tab.
    Lepas 2 tahun simpan dalam almari.
    Baru ambik dari kedai.
    Pi baiki ritu..
    Tapi macam lembsss pulak nak blogging.

    ReplyDelete
  19. Saya suka blogging guna hp Z1 sebab laju je.
    Cuma yang x best tu.. Skrin x besar macam pc or tab:(

    ReplyDelete
  20. fuhh mmg terlior tgk siri sony xperia Z. tmbh pulak yg waterproof hurmm

    ReplyDelete