3 Nov 2014

CPUV NUFFNANG #32 MAH SING AVENUE STREET

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Bermula minggu ini zumal rasa sangat bertuah kerana telah terima satu lagi CPUV dari Nuffnang. Alhamdulillah, rezeki di permulaan minggu.

Kali ini zumal terima CPUV Mah Sing - Avenue Street. Mah Sing merupakan syarikat pemaju terkemuka di negara kita. Banyak projek Mah Sing telah dan sedang dibangunkan di seluruh Malaysia.

Projek Avenue Street ini merupakan projek terkini mereka yang sedang dibangunkan di Sungai Buloh. Projek komersial ini merangkumi pusat membeli-belah dan shop lot 3 tingkat. Projek ini berpotensi besar kerana berada di kawasan pertumbuhan pembangunan yang pesat. Mereka yang berminat boleh lawati www1.mahsing.com.my untuk maklumat lanjut atau klik pada paparan iklan berkaitan.

Terima kasih kepada pihak Nuffnang kerana memberikan CPUV ini dan tidak lupa juga kepada rakan-rakan blogger dan para pengunjung yang sentiasa singgah di blog ini. Sekian, wassalam...

14 comments:

  1. tahnia zumal boleh kumpul rezki...

    ReplyDelete
  2. Tahniah zumal sebab dapat income lagi dari Nuffnang. terima kasih juga selalu singgah blog saya.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah dan tahniah Zu Mal...

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah dan tahniah Zu Mal...

    ReplyDelete
  5. yeay2,dpt..hehe.. tahniah zumal..

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah ... masyuk sungguh dia sejak kebelakangan ni ...

    ReplyDelete
  7. Syarikat cina lah kot, kan?
    Sebab nama pun Mah Sing.
    Nampak gempak area Sg. Buloh tu.

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah tahniah Zumal.. :)

    ReplyDelete
  9. kalau rajin update blog mesti byk Nuffnang bagi..sis JM Ni nk update seminggu 2-3 entri pun susah..malas betul..rajin BW je hikss

    ReplyDelete