Booking.com

5 Nov 2014

ALEXA LAGI?

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Hari nie zumal kembali demam. Rasa berat di kepala nie. Selesema zumal pun makin teruk. Alhamdulillah ada panadol menjadi pengubat. Tapi lega sekejap pasti akan kembali semula. Bila zumal tak fokus pada blog ranking Alexa pun semakin jauh lari. Tapi Alhamdulillah minggu ini ranking Alexa dah nampak penurunan angka ke arah positif.
Moga lepas nie ranking blog zumal akan lebih cemerlang lagi. Hehe. Kepada korang yang nak semak ranking blog atau website boleh la terjah www.alexa.com.

Harap ade lagi job untuk blog zumal yer. #MaafJikaAkuTakSempurna. Tata titi tutu...

13 comments:

  1. nanti nak check ranking alexa jgk lah . cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  2. kesian zumal... sakit lagi zumal. saya doakan semoga cepat sembuh. Insha Allah... muka zumal muka bawak rezeki. mesti akan ada job nanti.

    ReplyDelete
  3. salams dik,

    take care, minum air masak ya.

    ReplyDelete
  4. sis pasang alexa widget kat tab . bkn sekadar blh tgk sendiri punya , blog org lain pun bolejuga ...

    ReplyDelete
  5. Demam lagi zumall...
    jaga makan jaga kesihtn deh...

    ReplyDelete
  6. tahniah zumal :)
    smoga cpt sembuh ~

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah tahniah... semoga terus sukses Zumal!!

    ReplyDelete
  8. okay la tu. 2k daripada berjuta2 blogger kat malaysia ni. ^^

    ReplyDelete
  9. no other words just wanna to say CONGRATULATIONs Zumal

    ReplyDelete
  10. Saya punya pun dah jauh beza dari dulu sebab jarang update.

    ReplyDelete
  11. tahniah untuk alexa :)
    jaga kesihatan bro

    ReplyDelete