Booking.com
Booking.com

2 Nov 2014

ADUHAI ALEXA

Assalamualaikum dan  salam sejahtera semua. Sedih. Pilu. Itu la gambaran perasaan zumal ketika ini kerana ranking Alexa blog zumal terus jatuh merudum. Nak naikkan balik bawah 2000 rasa amat la sukar. Mungkin semua nie berlaku akibat kurang fokus terhadap blog. Al maklum la pelbagai dugaan yang zumal hadapi sejak akhir-akhir ini. Moga masa depan zumal dapat perbaiki ranking Alexa ini. Korang pun nak check? Klik aje kat SINI. Baibai...

16 comments:

  1. blog sis pun turun naik juga Zumal . dah adat berblog ...

    ReplyDelete
  2. Salam singgah sini Zu Mal...blog Diana lagi lah jauh ketinggalan...teruskan berblog untuk mengecilkan lagi no tu....

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum...

    boleh lagi nie... moga terus maju k.. mselim3 dulu pun sama gak..

    mselim3

    ReplyDelete
  4. boleh zumal
    pasni kena rajin berblogwalking ;-)

    ReplyDelete
  5. berblog baru setahun jagung...Ana mmg x faham langsung bab Alexa ni...nnt tolong terangkn boleh?

    ReplyDelete
  6. Pada zumal, Alexa nie untuk semak ranking blog aje. Blog yang ranking baik mempunyai kelebihan untuk dapatkan customer yang nak guna khidmat kita untuk review produk dorang ;)

    ReplyDelete
  7. kene brusaha lg zumal. chayok, chayok ;)

    ReplyDelete
  8. zumal kena sabar, alexa ni manja tau... haha..

    ReplyDelete
  9. Hehe... Dia manja yer mama… Baru zumal tahu ^_^

    ReplyDelete
  10. Semoga terus sukses Zumal... All the best.. :)

    ReplyDelete
  11. Xde mslh la. Sy prnh dpt rank 13ribu. Lps gigih usaha dlm mse sebulan turun hingga ke angka 1ribu.
    Cuba la :)

    ReplyDelete
  12. Boleh cube lagi zumall..
    Hehehe chaiyok2...

    ReplyDelete
  13. susah kan zumal nak kekalkan ranking blog kita.

    ReplyDelete
  14. alamak..yana pnyer lg xde ranking..haha.. xpe, jgn sedih2.. ade geng :p

    ReplyDelete
  15. Saya punya dah jauh merosot dari dulu.
    Sebab dah jarang update compared dulu.

    ReplyDelete
  16. dh check still lagi 4K++...lagi sedih tau

    ReplyDelete