Booking.com
Booking.com

11 Oct 2014

SELAMAT TINGGAL SAYANG

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Alhamdulillah zumal selamat sampai ke Shah Alam pukul 6.00 petang tadi. Malam nie zumal bermalam di rumah adik kepada Mak Lang zumal. Tok pula sampai jew terus penat. Sekarang tok duk berehat aje la.

Dah sampai sini teringat la kat anak-anak bulus yang sangat nakal kat rumah. Alhamdulillah sangkar dorang siap sepenuhnya pagi tadi. Moga dorang selesa bermalam di dalam sangkar malam nie tanpa tuan dorang. Ada yang tengok gambar sangkar anak-anak bulus zumal yer. Kat sini zumal kongsikan.

Dalam gambar tu tak ada Fifi sebabnya Fifi tak boleh bercampur dengan geng lama. Fifi sebagai 'orang luar' masih tak dapat diterima oleh anak-anak bulus zumal tu. Kesian juga kat Fifi. Gambar nie zumal amik sebelum ucap selamat tinggal kat dorang. Dorang masih terpinga-pinga kenapa kena kurung. Ok yer semua, selamat malam...


19 comments:

  1. Alalalala...kesiannya kena kurung. Berapa hari kena tinggal ni?hahaah

    ReplyDelete
  2. comelnyeee...siap ada rumah sendiri dah..

    ReplyDelete
  3. alolo comel.. besar jugak rumah kucing ni :)

    ReplyDelete
  4. alololo sian lak fifi.. zumal.. kat area rumah zizie ada sekor kucing yang besar gila.. terkejut zizie ingatkan rimau melintas ke apa.. hehe..

    ReplyDelete
  5. meow yg tinggal pasti merindukan zumal yg amat prihatin akn kebajikan mrk.

    ReplyDelete
  6. Wah wah wah ..Ada rumah tuuu ..seronok la mereka nanti ..

    ReplyDelete
  7. Ala tak baikla KENAPA TAK NAK GENG NGAN FIFI ni ..Keciannn Fifi tau ..Tak baik tak baik hahaha

    ReplyDelete
  8. Berapa lama tinggal tu zumal? Tetiba rindu pulak dekat bekas anak2 bulus saya.. Apalah khabar diorang skrg ni.. T_T
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  9. mesti diorang ni rindu kat tuan dia...:D teringat pula kucing2 kat kg..hihih

    ReplyDelete
  10. hehe..besaq tu..klau dekt umah, mak suka masukkn tongkol kayu dlm sngkar..utk dia men asah2, ckar2 kuku dia..

    ReplyDelete
  11. tahukah zumal?
    fifi tu nama samaran sha suatu ketika dulu?? hahaha

    ReplyDelete
  12. Sha: zumal pinjam nama yer. Hehe ^_^
    Zizie: kalau dapat gambar kucing tu kan best
    Time: zumal tak sempat nak cari tongkol kayu ^_^

    ReplyDelete
  13. Alaaa, sian kat fifi.
    Bila agaknya nak diterima oleh keluarga Teh?

    ReplyDelete
  14. bestnya camni. =) nak kena buat jugak sangkar camni..

    ReplyDelete
  15. comelnya kucing kucing Zumal. Orang yang sayang kucing besar pahalanya sebab Rasulullah pun sayang kucing.

    ReplyDelete