Booking.com
Booking.com

19 Oct 2014

Segmen BuatWanita.Blogspot.Com Mencari Bloglist 2015



Segmen BuatWanita.Blogspot.Com Mencari Bloglist Jan-Jun 2015 kini bermula. Penyertaan dibuka mulai hari ini sehingga 30 Disember 2014.

Klik link dibawah banner untuk join! Jom semua, kita join :)

Semua yang join akan tersenarai dalam bloglist BuatWanita.Blogspot.Com untuk bulan Januari 2015 hingga bulan Jun 2015.

Pemenang bertuah akan menerima hadiah sponsor dari LittlePuteri.Blogspot.Com

Thank you for your support!

16 comments:

  1. Semoga tersenarai.. good luck.. :)

    ReplyDelete
  2. Owh..buat wanita tu nama blog rupanya.
    Ingatkan wanita je yang boleh join.
    Hehe..confuse tadi.

    ReplyDelete
  3. ehh,lelaki pun boleh join ya segmen buat wanita ni? hehe *jokes ^^

    ReplyDelete
  4. tq for join. masukkan buatwanita.blogspot.com dalam bloglist juga yer :)

    ReplyDelete
  5. Jom cek, ade ke tidak url nya, kalau takde inform kay :)

    http://buatwanita.blogspot.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-bloglist-jan-jun.html

    ReplyDelete
  6. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/12/segmen-buatwanita-mencari-bloglist-jan.html

    ReplyDelete
  7. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  8. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah abadan abada
    Ade singgah dari segmen yang sama

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/12/segmen-buatwanitablogspotcom-mencari.html

    ReplyDelete
  9. Salam, senarai bloglist dan peserta bertuah telah diumumkan. Jika korang adalah peserta bertuah, cepat-cepat email kay ;)

    http://buatwanita.blogspot.com/2015/01/dua-peserta-bertuah-segmen-bloglist-jan.html

    ReplyDelete
  10. singgah sini
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/12/segmen-buatwanitablogspotcom-mencari.html

    ReplyDelete