Booking.com
Booking.com

2 Oct 2014

PENYUNTIK SEMANGAT ZUMAL

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua. Maaf jika rakan2 yang hadir di blog zumal asyik jumpa iklan jew. Maklum la sekarang terlajak laris gitu. Hehe... #maafjikaakutaksempurna 

Zumal kurang aktiviti berblog kerana masalah kesihatan dan amat stress dengan tempat kerja. Rasa macam nak nyanyi lagu Tragedi Oktober dah... 

Sekarang zumal rasa masa terbaik untuk zumal tinggalkan kerja. Tak sanggup jadi bahan deraan dan perli orang besar kat ofis tu. Maklum la zumal hanya berjawatan sambilan. 

Walaubagaimanapun dengan adanya mereka, zumal rasa boleh bangun untuk terus berblog. Terima kasih buat Penyuntik Semangat Zumal. Tanpa korang siapalah zumal. 
Kat rumah nie ada lagi penyuntik semangat zumal yang sangat comel. Hehe...


Kepada semua Penyuntik Semangat Zumal a.k.a pengomen tegar blog ini, zumal ada sesuatu nak beri. Korang send detail korang kat email zumal iaitu zumal84@gmail.com 

Sekali lagi zumal ucapkan jutaan terima kasih kerana menyokong zumal dan setia berkunjung ke blog zumal. Zumal sayang korang semua... Tata titi tutu...

15 comments:

  1. Comellnye penyutik semangat kat rumah tu...
    alololo
    nanti nak jadi penyutik semangat zumal jugak la

    ReplyDelete
  2. ala, nama saya xde la lak. aahhaha. terlalu bz. adeh...

    amboi, hashtag x menahan. XP

    ReplyDelete
  3. Hoyee..ada sesuatu ke...skrg jugak sis JM email hiksss

    ReplyDelete
  4. kuat semangat ya, jgn lupa amalkan ayat seribu dinar dikala kita dalam kesedihan/kesusahan...

    comelnya kucing oyen...mcm kucing kak mieja dak LV...:):)

    ReplyDelete
  5. wah. i'm first.
    Comelnya kucing2 tuu.. :)

    #Nadyya da email. dapat x? ^_^

    ReplyDelete
  6. Zumal dah terima email Nadyya... Thanks Nadyya ^_^

    ReplyDelete
  7. kalau dah pasti perkara itu meninggalkan mudarat pada diri , lebih baik tinggalkan . byk lagi kerja yang kita dapat lakukan tanpa stress aka penuh ketenangan dan rasa gembira , tanpa kongkongan dan cengkaman orang ... semoga cepat sembuh zumal .

    ReplyDelete
  8. Hehe.. Moga ada job lain la nanti ^_^

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah tersenarai juga. T kasih Zumal & tahniah juga kpd yg lain2.. :)

    ReplyDelete
  10. HAish, geram tgk kucing tu..comel sgt..hehehe..jaga diri Bro Zumal..kerja..kerja juga..kesihatan kna jaga..

    ReplyDelete
  11. saya tak dapat nak selalu singgah dan komen blog zumal sebab kuota broadband saya dah nak habis dah. saya hanya boleh tulis dan ping entri je.

    ReplyDelete
  12. Nampak nama budak :)
    Hehe. Bro skrg budak dah jadi hikayat seorang budak. Haritu convert profile pegi ke google+ so nama pon tak jadi budak dah. Tapi still panggil budak :)
    Nak anto emel. Hehe

    ReplyDelete
  13. Zumal dah terima email budak... Thanks k ^_^

    ReplyDelete