27 Oct 2014

OUR DINNER

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Mesti ada yang menonton episod akhir Maaf Jika Aku Tak Sempurna kan? Besok ada citer baru kat slot Akasia TV3. Nak tau apa citernya TENGOK SINI

Malam nie meow-meow zumal lapar awal. Sejak akhir-akhir nie 1kg makanan tu tahan untuk 3 hari . Siapa yang bela meow? Meow korang makan macam meow zumal ke? Atau meow zumal jew yang over sangat.
Nanti dah besau lagi 5 ekor dan yang dalam perut Teh tu macam mana la pemakanan dorang yer.
Bila dorang nak besau yer? Geram tengok makhluk cute nie. Mesti meriah bila mereka semua dah besar. Mesti lari sana, lari sini. Dah macam rumah untuk meow jew. Selak meow baru nampak zumal dan tok. Fuh, imaginasi melampau. Moga lepas nie rezeki berblog semakin bertambah. Dapat la support anak-anak yang makin ramai. 

Sebenarnya zumal tak de idea malam nie sebab tu entri nie agak merepek. Orang Perlis cakap melalut. Hehe. Terima kasih atas support korang terhadap blog zumal. #MaafJikaAkuTakSempurna

18 comments:

  1. ohh da abes cerita tuu.. nadyya xlayan pon. hehe

    ReplyDelete
  2. alolo comel je meow2 ni :)

    nak seekor ;)

    ReplyDelete
  3. comel nya la . memang dah lama nak bela kucing . huhuu

    ReplyDelete
  4. comel2 meow zumal elok terjaga...

    ReplyDelete
  5. comel2 meow zumal elok terjaga...

    ReplyDelete
  6. aww so cute meow zumal , geram tgk mereka semua Ni :D

    ReplyDelete
  7. Siapa berkenan tu boleh la amik wat anak angkat. Hehe ;)

    ReplyDelete
  8. Cute miut nih..geram..biasanya kucing yang sedang membesar..bila gurau tak hingat dunia..tapi igt makan dan susu..hehehe..

    ReplyDelete
  9. sobs...
    ingat zumal punya dinner... hahaha

    cecomel anak bulusss tu...

    ReplyDelete
  10. alolo..comeynyer..rmai ank zumal..hehe yana ade gak anak kucing, mak punyer.. 4ekor, 2ekor da mati.. skunk ni nga tgu klahiran adik2 lagi.. hehe

    ReplyDelete
  11. Kelakar ayat Zumal. Selak meow baru nampak Zumal dan tok. hahaha. saya tenok antara salah satu sebab rezeki Zumal banyak adalah disebabkan Zumal suka bela kucing. kucing kan kesayangan Rasulullah.

    ReplyDelete
  12. Saya xde meow.
    Suka tgk je tapi x suka bela.
    Allergy + geli2 bila tersentuh :)

    ReplyDelete
  13. 1kg 3 hari..
    Amboii byknye makan...
    Zumal.xcmpur mknn laen ke

    ReplyDelete
  14. comel2.. kena la beli makan banyak sikit. hehe

    ReplyDelete
  15. don worry Zumal..jika kita berjasa kepada binatang in sha Allah murah rezeki

    ReplyDelete
  16. eee...geram tul tgk meow yg cutee cute nih...

    ReplyDelete