12 Oct 2014

First Segmen Bersama Sara Liyana

KLIK UNTUK JOIN
Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu semua. Terima kasih kepada Sara Liyana yang menjemput zumal untuk join first segmennya. Terharu lak dijemput. Sementara duk menanti nak pergi majlis perkahwinan hari nie jadi zumal yang dah terlebih rehat nie sukacita join. Kepada yang tengah duk baca satu persatu perkataan yang zumal taip nie, korang secara automatik tertag untuk segmen ini. Apa lagi, cepat la join. Sama-sama support rakan-rakan blogger kita. Sekian, jangan marah nanti cepat tua macam zumal. Wassalam...

9 comments:

  1. Rajinya bersegmen ^^ Kalau dah ada orang menjemput, taksalah kan kalau kita support dorang. Semoga berjaya.
    (http://anies-msletoes.blogspot.com/)

    ReplyDelete
  2. selamat bsegmen zumal.. nadyya pon da invite oleh owner nya.. nt nak join jugak :)

    ReplyDelete
  3. hehheh bgus2 support kwn2
    selamat bersegmen zumal

    ReplyDelete
  4. nak jugak join tapi belum ada idea kreatif. anyway all the best!

    ReplyDelete
  5. good luck ye..kalau x menag leh join yg lain yg penting meriah kan segmen tu

    ReplyDelete